Večernji list

U NOVOJ VIŠE ZDRAVLJA I MANJE BRIGA

PROGNOZE SU SVAKAKVE, NO TO NAS NE SPREČAVA DA ZADRŽIMO OPTIMIZAM I VJERUJEMO U BOLJE SUTRA – ZAŠTO TO NE BI BILO BAŠ U 2023.?

Godina je počela velikim promjenama za sve hrvatske građane, ali i najavama da nas štošta, ne nužno dobroga, još očekuje. Bilo bi puno ljepše vjerovati kineskom kalendaru, prema kojem bi nam se u godini vodenog Zeca konačno mogla preokrenuti sreća. Godina je to sreće i smirenosti te kraja briga. Dok čekamo da nam se ostvare želje, bacili smo se svim snagama na stvaranje novog broja, a naša je zvijezda i ovaj put – sjajna žena. Riječ je o Boženi Vrgoč, Slavonki sa zagrebačkom adresom, čija je misija STEM u vrtićima i školama. Predano radi na projektima koje u sklopu vlastite tvrtke pokušava implementirati u obrazovne institucije, a djeca sjajno reagiraju. U slobodno se vrijeme Božena bavi folklorom, a nama je otkrila i kako je bilo zamijeniti domaći okoliš farme konja zagrebačkim ulicama.

Marija je istražila što sve zanima generaciju Z, zašto se ne zadržava dugo na jednom poslu te što je pokreće, a što ljuti. Iva otkriva koliko nam je odjeće zapravo dovoljno, a Duda je pripremila odlične beauty teme te napisala reportažu sa skijanja. Tu je i street style Gorana Čižmešije i još puno zanimljivih tema.

Uživajte u čitanju!

NAŠ ROKO SVAKI DAN NAUČI NEŠTO NOVO ZBOG ČEGA MI, KAO PRAVI RODITELJI,

PADAMO U TRANS

Contents

hr-hr

2023-01-14T08:00:00.0000000Z

2023-01-14T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281578064771098

Vecernji List