Večernji list

SAVRŠEN SPOJ STAROG I NOVOG

Očekivano, jedna od najraskošnijih prostorija u stanu je kuhinja, u kojoj MIMI STVARA SVOJU ČAROLIJU, ugošćuje drage prijatelje, piše kuharice i uživa sa svojom obitelji

Riječi: MARTINA STRUKIĆ Slike: ZARA HOME

Mimi Thorisson i njezina obitelj žive na jednom od najprometnijih trgova u Torinu, Piazzi Vittorio Veneto. Torino je grad u podnožju Alpa i pun je kontrasta. U ovom nas editorijalu, snimljenom za Zara Home, Mimi poziva da upoznamo omiljene kutke njezine kuće te otvara svoju kuhinju, mjesto na kojem nastaje čarolija po kojoj je nadaleko poznata. – Naš je stan vrlo lijep: velik je, ima visoke stropove, stari drveni parket i venecijanski mramor na podovima. Volimo kombinirati elemente vintage stila s elementima suvremenog dizajna – kaže Mimi te dodaje:

– Jako dobro odražava moj stil, mješavinu diskretne elegancije i udobnosti.

I zaista, stari građanski stan u kojem se susreću tradicionalni komadi i moderan namještaj, a to je posebno vidljivo u kuhinji, koja je središte ovog obiteljskog doma, odličan je dokaz kako se, ako znate, mogu spajati naoko nespojivi detalji. Boje su nenametljive, neutralne, sa smeđim akcentima koji prostoru daju karakter. Neki elementi stari su koliko i stan, a Mimi ih nije željela mijenjati.

SVIJET INTERIJERA

hr-hr

2022-05-07T07:00:00.0000000Z

2022-05-07T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281775632741032

Vecernji List