Večernji list

3 tretmana koja vrijedi napraviti prije odlaska na more

1. TRETMAN RADIOFREKVENCIJOM

Osim što prirodno potiče stvaranje i obnovu kolagena, već nakon prvog tretmana koža postaje vidljivo glađa, čvršća i elastičnija! Osim toga, ovaj aparat uspješno tretira i bore i mikrobore, akne, mišićnu hipotoniju, celulit, opuštenu kožu, lokaliziranu slabost, strije, nesavršenosti teksture kože, dehidraciju kože, brade i obraza…

2. ELEKTROPORACIJA

Riječ je o tretmanu koji zahvaljujući posebnom aparatu omogućava dubinski prodor mikro i makromolekula, poput hijaluronske kiseline ili molekula kolagena, duboko ispod površine kože zbog čega je obilato hrane i hidratiziraju. Elektroporacija je neinvazivna i bezbolna alternativa tradicionalnoj mezoterapiji s iglom. Prednost mezoterapije bez igle u odnosu na mezoterapiju s iglom je u tome da se radi o potpuno bezbolnoj metodi jer se radi aparatom koji nema iglice, nema rizika od infekcije, nema otoka, crvenila i hematoma, pa prema tome – nema ni potrebe za oporavkom.

3. TRETMAN HIFU

Tretman HIFU (tehnologija fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta) tretira opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea i cijelog tijela, a istodobno razbija i nakupine masnih naslaga. Ako je vaša koža lica i vrata opuštena, naborana i polako stari, ovo je tretman za vas jer uklanja i izglađuje bore na čelu i oko očiju; uklanja i izglađuje nazolabijalne bore i linije; podiže opuštenu bradu i obraze; smanjuje/ uklanja podbradak (duplu bradu); smanjuje/uklanja akne; smanjuje/uklanja celulit. (Estetika Ritz)

BLISTAJTE CIJELO LJETO

hr-hr

2022-07-23T07:00:00.0000000Z

2022-07-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282187949758357

Vecernji List