Večernji list

Nakon dvije godine otvoren Centar Kaptol

Nakon nešto više od dvije godine radova i preuređivanja, Centar Kaptol, omiljena zagrebačka premium lifestyle i šoping destinacija, zasjao je u novom ruhu. Poznata šoping destinacija svih ljubitelja svjetskih premium brendova u osvježenom izdanju otvorila je svoja vrata i predstavila novu dimenziju kupovine i uživanja u bogatoj gastronomskoj ponudi. “Preuređenjem i modernizacijom centra, pri čemu smo kulturalno, društveno i stilski bili inspirirani bogatom prošlosti Zagreba, htjeli smo stvoriti jedinstveno mjesto koje će posjetiteljima nuditi predah u danu, znajući da opušteno mogu obaviti sve na jednom mjestu.

Želja nam je bila odmaknuti se od isključive uloge centra namijenjenog šopingu te staviti naglasak na lifestyle i gastronomski segment uz probranu ponudu sadržaja u ugodnom, zelenom ambijentu”, istaknuo je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Split je odnedavno bogatiji za novu fine dining destinaciju. Restoran koji se nalazi u sklopu marine potpuno preuređenog luksuznog resorta Le Meridien Lav svojim će gostima nuditi jelovnik kreiran prema tradicionalnim hrvatskim jelima s modernim pristupom mladog, ali iskusnog chefa Ivana Ivaniševića. Ivanišević je chef s bogatim iskustvom, a svoj je zanat brusio na vodećim pozicijama brojnih restorana u Hrvatskoj i inozemstvu. Nepretenciozan, ali besprijekoran, tradicionalan, ali suvremen, jelovnik restorana Port 74 inspiriran je domaćim kulinarskim korijenima i odvest će vas na gastronomsko putovanje otkrivanja flore i faune Jadranskog mora, malih skrovitih krških polja, čarobnih šumaraka te bogatih polja i voćnjaka.

PROMO

hr-hr

2022-06-04T07:00:00.0000000Z

2022-06-04T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282209424493418

Vecernji List