Večernji list

Djevojačka za pamćenje u kuminu dvorištu

Svojoj kumi Victoriji Druško Vlatka Todorović organizirala je djevojačku večer u svojem dvorištu u Čepinu, na mirnoj lokaciji u vrtu punom cvijeća

Piše Iva Kordić Fotografije Marina Hunjadi

Izabeli Tadijan Mirković. Kako je djevojačka u pitanju, Izabela je odabrala malo jaču šminku i puno šljokica, a nakon sređivanja, krenula sam prema lokaciji djevojačke večeri – priča Victorija.

Zabava je, kaže, za nju bila potpuno iznenađenje jer nije znala ni za jedan detalj večeri.

– Ostala sam ugodno iznenađena, a nakon što su se emocije slegle, uživale smo u hrani, platama i slatko-slanim delicijama iz Kuće peciva. Boho torta koju je napravila Pralina by Kristina Pavlović naprosto me oduševila – govori i dodaje da je fotografkinja Marina Hunjadi ispunila sve njihove želje i ovjekovječila Victorijinu posebnu večer.

Dress code za zabavu nije bio zadan, svaka od gošći nosila je ono u čemu se osjeća udobno.

– Kuma Vlatka i ja imale smo odgovarajuće majice, ja sam nosila veo, krunu i suknju od tila, a kasnije sam se presvukla u bijeli pernati top i šljokičaste hlače koje potpisuje dizajnerica Issa by Lea Ilić. Mislim da je kombinacija bila jako šik, kao stvorena za tulum. Po pitanju obuće uskladila sam se s kumom pa smo obje odabrale sandale s perjem – zaključila je Victorija.

Inspiracija

hr-hr

2022-07-09T07:00:00.0000000Z

2022-07-09T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282338273584567

Vecernji List