Večernji list

Hrvatski rosé oduševio Francuze

Ovaj jedinstveni rosé iz najpoznatijeg hrvatskog vinogorja osvojio je nepca žirija na prestižnom natjecanju Vinalies Mondial du Rosé

Na prestižnom natjecanju Vinalies Mondial du Rosé 2022., na kojem sudjeluju isključivo rosé vina iz cijelog svijeta, kutjevački je Rosé Premium oduševio žiri i osvojio prestižnu srebrnu medalju. Nova berba 2021. donosi ugodnu svježinu mineralnog kutjevačkog terroira, uz bogatstvo okusa koji se krije u Pinot Noir i Zweigelt sortama, a u ovom profinjenom vinu dolazi u prozračnim, lepršavim, laganim notama. Ovo elegantno vino osvojit će vas i svojom ružičastom bojom, izvorom vibrantne energije u čaši. Kutjevo Rosé Premium savršeno je osvježenje za tople ljetne večeri i druženja uz fine zalogaje u dobrom društvu. Ne propustite ga probati!

NOVA IZDANJA OMILJENOG MACHA STIGLA SU U LEDO ŠKRINJE

Ususret ljetu Ledo nas je razveselio novim Macho sladoledima koji privlače pažnju zanimljivim okusima, novim formatima i zaista modernim pakiranjima. Old-fashion i pomalo generički dizajn od sada je stvar prošlosti te je jedan od najsnažnijih Ledo brendova napokon dobio osvježenje kakvo zaslužuje. Uz to, novi članovi Macho obitelji postali su Macho Piña Colada i Macho Sandwich, a ujedno se vratila i toliko željena Macho bijela čokolada koju od sada možete probati u multipack pakiranju u kombinaciji s vječnim klasikom – Macho čokoladom.

NA POLICAMA SPARA I INTERSPARA POTRAŽITE DOMAĆE ŠPAROGE

Zahvaljujući robnoj marki “Vrtovi Hrvatske’’, koju je osmislio Spar, i ove se godine u trgovinama SPAR i INTERSPAR mogu kupiti domaće šparoge iz Hrvatske. Domaće šparoge marke “Vrtovi Hrvatske’’ u ponudi su u pakiranju od 500 grama po cijeni od 18,99 kuna. Ponudom domaćih i lokalnih namirnica SPAR Hrvatska snažno utječe na poboljšanje i osnaživanje domaće poljoprivrede i proizvodnje, a svojim kupcima istovremeno nudi veliki izbor kvalitetnih domaćih namirnica.

Promo

hr-hr

2022-06-18T07:00:00.0000000Z

2022-06-18T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282527252101336

Vecernji List