Večernji list

POSEBNA MELEM COLD CREAM KOLEKCIJA

Poznata Melem formulacija koja se koristi za njegu kože lica i tijela na gotovo 99 raznih načina dobila je svoju novu, posebnu - Cold Cream formulaciju. Obogaćeni visokim udjelom uree, pantenola i karite maslaca, Melem Cold Cream proizvodi trenutno olakšavaju osjećaj suhe kože, umiruju, bogato hrane i hidratiziraju te kožu čine čarobno mekom i lijepom. Melem Cold Cream proizvodi idealni su za sve tipove kože, za sve generacije, za sve vremenske uvjete...

Melem se vraća tradiciji njege kože – Cold Cream formulaciji osmišljenoj prije gotovo 2 000 godina, a namijenjenoj intenzivnoj njezi suhe, nadražene kože. Baš poput Melema, ova posebna formulacija intenzivno njeguje i umiruje kožu, pritom stvarajući osjećaj ugode, lagane svježine i opuštanja. Poznata Melem formulacija obogaćena je visokim udjelom uree, pantenola i visokokvalitetnim karite maslacem, kako bi Cold Cream dodatno poboljšala intenzitet i učinak njege – kako usana tako i lica i tijela.

Tri pažljivo formulirana Melem Cold Cream proizvoda oduševit će vas svojim bogatim teksturama, osjećajem na koži i učinkom, ali i neodoljivim Melem mirisom: MELEM COLD CREAM hranjivi balzam za usne formuliran je za izuzetno suhe usnice sklone listanju i pucanju.

Obogaćen s 2% uree i pantenolom, Cold Cream balzam trenutno zaglađuje, oporavlja, hrani, umiruje i prirodno regenerira usne. Stvara izuzetno ugodan, tanki zaštitni sloj na usnama koji dugotrajno štiti od negativnih vanjskih čimbenika zaslužnih za isušivanje i iritaciju osjetljive kože usana. Pruža savršenu njegu i zaštitu usnama u svim vremenskim uvjetima. Usne su zaglađene i meke, stoga je njega Cold Cream balzamom izvrsna priprema prije nanošenja ruževa, pogotovo onih pigmentiranih s trajnim učinkom.

MELEM COLD CREAM koncentrirana krema s 5% uree i pantenolom izuzetno je učinkovita za njegu vrlo suhe, osjetljive kože sklone pucanju, kao i kože kojoj je potreban oporavak nakon djelovanja negativnih vanjskih čimbenika – hladnoće, vjetra, sunca. Jedinstvena Melem formulacija obogaćena ureom, pantenolom i alantoinom trenutno umiruje, hidratizira i omekšava iritiranu, grubu kožu, a ujedno hrani i štiti od isušivanja. Idealna je za njegu kože lica, ruku i tijela u svim vremenskim uvjetima, a posebice kad je koži potrebna zaštita ili brza regeneracija. Upravo zbog toga se i preporučuje za učinkovitu regeneraciju kože nakon uboda insekata, depilacije, brijanja ili drugih mehaničkih podražaja. Preporučuje se i za osjetljivu dječju kožu, od navršene 3. godine.

MELEM COLD CREAM HRANJIVA KREMA ZA TIJELO svojom bogatom teksturom pruža osjećaj ugode i olakšanja jer intenzivno njeguje suhu i osjetljivu kožu. Formulacija s 5% uree, pantenolom i karite maslacem lijepo se nanosi na kožu, topi se u dodiru s kožom, omekšava kožu i stvara nježan zaštitni sloj koji štiti od isušivanja. Idealna je za njegu cijelog tijela nakon izlaganja suncu, boravka na vjetru, izlaganju kože izvorima topline ili hladnoće koji utječu na hidrolipidnu barijeru te uzrokuju iritaciju, ljuštenje i perutanje. Idealna je i za kožu koja je gruba na dodir, tzv. «pureću kožu» te kožu sklonu zatezanju i pucanju uslijed pojačanog isušivanja, crvenilu te iritacijama. Novu Melem Cold Cream kolekciju potražite u svim drogerijama po preporučenim, neobavezujućim maloprodajnim cijenama:

Promo

hr-hr

2022-11-12T08:00:00.0000000Z

2022-11-12T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/283205857253691

Vecernji List