Večernji list

Selimo se na otvoreno: 10 trendova koji dominiraju

Trendovi za 2021. kad govorimo o vrtnom namještaju vrte se oko prirodnih materijala, neutralne palete boja i pokojem jarkom akcentu

Slike: EMMEZETA, H&M HOME, JYSK, HARVEY NORMAN, LESNINA, IKEA

Ovog proljeća vrtni namještaj u fokusu je kao nikad dosad. OD MATERIJALA SVAKAKO VALJA IZDVOJITI RATAN, KOJI SE VRATIO U VELIKOM STILU, a kriterij koji se proteže kroza sve trendove maksimalna je udobnost!

Nov ili obnovljen vrtni namještaj odmah će oplemeniti vanjsku površinu, bilo da je riječ o balkonu, terasi, vrtu ili dvorištu, a upravo je sad idealan trenutak za kupnju. Proširenje unutarnjeg dnevnog boravka na vrt jedan je od najboljih načina da maksimizirate vanjski prostor, a sve počinje odabirom odgovarajućeg vrtnog namještaja prema životnom stilu koji vodite... Pa krenimo! Samo zamislite, sunčani vikend bez obaveza, skuhan ručak i čaša dobrog vina. Svjesni smo da sve od navedenoga nema smisla ako je terasa prazna ili ako se na njoj nalazi stari istrošeni namještaj. Uređenje balkona zna biti zahtjevno zbog manje kvadrature, ali to ne znači da ne možete napraviti svoj kutak u kojem ćete uživati. Na balkon možete postaviti set stola i stolica koji se u nekoliko poteza mogu sklopiti i spremiti kada za to dođe vrijeme. Još jedna odlična stvar su i podne obloge, koje će svaki balkon pretvoriti u oazu i samim time na brz i jednostavan način promijeniti cijeli izgled balkona. Za one balkone/terase na kojima ima više mjesta, možete postaviti i roštilj. Tko kaže da se na balkonu ne može roštiljati? – poručuju iz Emmezete, koja je pripremila brojne novosti i akcije vezane za vrtni namještaj i boravak na otvorenom.

UVODNIK

hr-hr

2021-04-03T07:00:00.0000000Z

2021-04-03T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281711207449808

Vecernji List