Večernji list

Kamena kuća nakon velike adaptacije izgleda – sjajno!

KUĆA JE PROŠLA VELIKU RENOVACIJU POŠTUJUĆI AUTOHTONU ISTARSKU ARHITEKTURU

Riječi: MARTINA STRUKIĆ Slike: MYISTRIA

Obnovljena kamena vila u Rovinju sjajan je spoj modernog i rustikalnog, donosi najbolje od oba svijeta što je čini savršenom kućom za odmor. Prilikom velike adaptacije zadržani su izvorni kameni detalji, a namještaj je u skladu s lokacijom, atraktivan, rustikalan, u tradicionalnom stilu. No to je ne čini zastarjelom, naprotiv, daje joj dušu i autentičnost.

Vila zanimljiva imena Bura iznajmljuje se preko servisa Myistria i može ugostiti devet osoba. Kuća, čija glavna zvijezda je veliki bazen, ima čak četiri raskošno uređene sobe, tri s bračnim krevetima, dok jedna ima dva jednokrevetna ležaja što kuću čini idealnom i za odmor s djecom. No vratimo se bazenu. Privatni bazen, skriven od pogleda, veličine 45 m3 idealan je za opuštanje i rashlađivanje. Područje koje okružuje bazen prostire se na 14.000 m2 travnjaka i sunčališta s ležaljkama. Ne čudi stoga da upravo ovaj dio parcele mami najviše pažnje. Vrt

je također iznimno raskošan, uključuje prostor za roštilj sa stolom za blagovanje gdje možete uživati u nevjerojatnim trenucima s obitelji i prijateljima. Osim toga, tu je i privatno boćalište za sve one koji vole natjecateljski duh i na odmoru. Ova drevna igra talijanskih korijena popularna je diljem hrvatske obale. Tu je, naravno, na raspolaganju i sva potrebna oprema tako da zasigurno nećete poželjeti ništa novo dok boravite u vili Bura. Tradicionalna istarska arhitektura potpuno je očuvana tako da se kroz dvije sobe prolazi do drugih soba. Vila je opremljena svim čudima moderne tehnologije i osigurava maksimalan komfor. Ova kamena ljepotica jedan je od sjajnih primjera vrhunske adaptacije i obnove u skladu s baštinom. Upravo zato mnoge će ova kamena vila ostaviti bez daha. Kad se tome pridoda raskošna okućnica, s puno hlada, savršena oaza za ljetni odmor je tu. Osim već spomenutih bazena i boćališta, tu je i raskošan travnjak te mnoštvo zelenila. Naravno, valja spomenuti i lokaciju – Rovinj, jedan od najljepših gradova na obali.

Glavna zvijezda ove raskošne vile svakako je bazen sa sunčalištem skriven od pogleda

UVODNIK

hr-hr

2021-07-03T07:00:00.0000000Z

2021-07-03T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282153589264545

Vecernji List