Večernji list

Imanje s panoramskim POGLEDOM

ČAROBNO IMANJE NUDI PRIVATNOST I LUKSUZ NA NAJVIŠEM NIVOU

Riječi: MARTINA STRUKIĆ Slike: PRIVATNI ALBUM

Na savršenoj lokaciji, u Rapcu, s panoramskim pogledom na more, smjestila se Villa Rosa dei Venti. Do vile vodi 300 m dug šljunčani put, čime se upotpunjuje tipičan mediteranski ugođaj cijelog posjeda. Ovo raskošno imanje nudi intimu i privatnost, a sastoji od dvije samostojeće vile i može primiti ukupno 20 osoba stoga je pogodno za veće obitelji ili grupe.

Veliko zemljište nalazi se na mirnom mjestu i okruženo je slikovitom prirodom. Vrt je ukrašen mediteranskim biljem i nudi privatni infinity bazen od 70 kvadrata s ležaljkama i suncobranima. Prava oaza koja nudi osvježenje i opuštanje s kojeg se pruža fantastičan panoramski pogled na more. Obje se vile sastoje od prizemlja i potkrovlja s kosinama koji pružaju ugodnu atmosferu (najniža visina je 150 cm). Svaka vila ima potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i galeriju. U većini spavaćih soba tuš / kada i umivaonik nalaze se izravno u sobi. Jedna vila ima natkrivenu terasu s roštiljem i blagovaonicom za 20 osoba. Interijer vila namješten je sa stilom i kombinacija je modernog i rustikalnog. Dostupne su aktivnosti poput badmintona, malog nogometa, stolnog tenisa, trampolina i dječjeg igrališta. Zabava je za cijelu obitelj zajamčena! Vaš četveronožni prijatelj dobrodošao je besplatno. Na raspolaganju je i parkiralište za 10 automobila. Ove godine, u svibnju, vila je bila i glavna zvijezda nizozemske verzije “Gospodina savršenog ” jer

OD IMANJA DO MORA VODI 300 METARA DUG ŠLJUNČANI PUT KOJIM JE ŠETNJA POSEBNO ČAROBNA PRIJE ZALASKA SUNCA

OVE GODINE U SVIBNJU KUĆE SU UGOSTILE NIZOZEMSKU INAČICU SHOWA “GOSPODIN SAVRŠENI” I TO JE, KAŽU, BILO POSEBNO ISKUSTVO

se upravo u ovoj vili snimao taj popularni show.

– Bilo je to jako zanimljivo iskustvo i drago nam je da smo dio jednog takvog uspješnog projekta – objasnio je vlasnik te se pohvalio da su nedavno gosti poželjeli održati i neplanirano vjenčanje što im je i omogućeno! Ova romantična destinacija najčešće je izbor onih koji žele uživati u odmoru u netaknutoj prirodni, koji iznad svega cijene komfor, mir i privatnost. Imanje omogućuje sve to na visokom nivou. Genijalan interijer i eksterijer uređeni su samo s jednim ciljem – da se gosti opuste i

razmaze! Imanje je, ističe vlasnik, završeno lani u srpnju, u jeku krize zbog korone, no ni tad nije nedostajalo gostiju.

Ove kuće, čiji su glavni aduti predivan panoramski pogled koji puca s terasa i raskošan bazen sa sunčalištem, opasane su kamenim zidom što jamči maksimalnu privatnost. Svakako je prednost i blizina mora, odnosno plaže do koje se iz vila može laganom petominutnom šetnjom. Posebno lijepa je ta šetnja rano ujutro ili prije zalaska sunca – baš za punjenje baterija!

MAKSIMALNA PRIVATNOST, ČAROBAN POGLED, RASKOŠAN BAZEN I ZAČINSKI VRT ONO SU ČIME OVO IMANJE OSVAJA

Za prave hedoniste – kada s pogledom na more, neprocjenjivo!

SVIJET INTERIJERA

hr-hr

2021-07-03T07:00:00.0000000Z

2021-07-03T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282342567825569

Vecernji List