Večernji list

Otkrivamo kako zaštititi terasu od sunca, ali i neželjenih pogleda

Zaštite za terase, dvorišta, vrtove i balkone, bez obzira na to je li riječ o bočnim tendama ili biljkama, treba birati tako da uzmete u obzir BUDŽET KOJIM RASPOLAŽETE te svoje osobne potrebe

RIJEČI: LIVING.HR SLIKE: EMMEZETA

Da biste se osjećali slobodno na svom balkonu, osigurajte vizualnu barijeru od mogućih neželjenih pogleda

Da biste neometano uživali u svim čarima toplog vremena i boravku na otvorenome, nužno je osigurati adekvatnu zaštitu, a mi otkrivamo kako!

Vrt, dvorište, terasa ili balkon trebali bi biti mjesta opuštanja. A u tome nas često mogu ometati susjedi, ali i sunce. Natkrivanjem se možete zaštititi od neželjenih pogleda te riješiti i pitanje zaštite od nepovoljnih vremenskih uvjeta, kao što su vjetar, kiša ili sunce, koji često otežavaju druženja na otvorenome. Pitate se kako zaštititi terasu? Emmezeta donosi nekoliko ideja za pretvaranje terase u mirno mjesto s ugodnom atmosferom na kojem ćete rado boraviti. Prvi korak je da razmislite u kojoj se mjeri želite zaštititi i prema tome odaberete vrstu zaštite. Dostupne su u raznim veličinama i materijalima. Neke su zatvorenije konstrukcije, neke diskretnije. Bez obzira na to na koju se zaštitu odlučili, ona će vam omogućiti da bezbrižno uživate s obitelji i prijateljima na svježem zraku. Zavjese su najjednostavnija zaštita terase, a odlikuju se iznimnom lakoćom. Usto, one će vašem prostoru dati notu suptilne, elegantne atmosfere. Same po sebi zavjese istovremeno mogu biti i dekorativni element, koji možete aranžirati po želji. Zavjesa za terasu vrlo je jednostavna za ugradnju. Dovoljno je odabrati karnišu odgovarajuće boje ili upotrijebiti konop za sušenje rublja koji je gotovo neprimjetan.

UVODNIK

hr-hr

2022-06-04T07:00:00.0000000Z

2022-06-04T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281663963646826

Vecernji List