Večernji list

100% EFFEKTIVNO PROTIV KRPELJA, KOMARACA, OSA I DRUGIH INSEKATA!

Nametljivi insekti napadaju hranu i uzrokuju štetu. Osim toga, neki kukci bolno ubadaju, a mogu biti i prenosioci različitih bolesti. Oslobodite se nametljivaca pomoću suvremenih Effect proizvoda koji udružuju najbolju tehnologiju i razumijevanje ponašanj

UGROŽENE OSE I STRŠLJENOVI SU NAJOPASNIJI

Ose nam često dođu u goste ako se u blizini nalazi zrelo voće, slatko piće ili hrana. Ose postanu agresivne ako ih uznemirimo i kad brane svoje gnijezdo. Ako se u blizini naše kuće ili vrta nalazi osinje gnijezdo, problem će biti veći jer se u njemu može nalaziti do dvije stotine jedinki. Gnijezda najčešće nalazimo u potkrovljima, u dimnjacima i pukotinama između zidova. Važno je da ih odmah tretiramo. U tu svrhu upotrijebimo Effect Insekticid aerosol protiv osa i stršljena, kojim je moguće prskanje iz daljine, manjim od 400 ml 4 – 5m i velikim aerosolom od 750 ml na udaljenost 5-6m. Prskamo ih u ranim jutarnjim satima, kad su manje aktivne, ili kasno uvečer, kad je većina osa već u gnijezdu, u intervalima od po pet sekundi. Takav je način sigurniji, a omogućava nam da pogodimo i teže dostupna mjesta. Posebna formula dviju tvari u insekticidu uzrokuje neposredno uništenje osa, a ima i produljeno djelovanje. Također učinkovito djeluje i na stršljenove i njihova gnijezda.

EFFECT PROTECT ZAŠTITA OD ZARAŽENIH KRPELJA I KOMARACA

Komarci se javljaju kasno popodne i navečer te uzrokuju bolno ubadanje. Još opasniji su tigrasti komarci, koji bodu neprimjetno, a posljedica je snažan svrbež na mjestu uboda. Veliki problem u prirodi su krpelji. Krpelji mogu na ljude i životinje prenijeti uzročnike različitih bolesti. Najčešće su to Lyme borelioza i krpeljni meningoencefalitis. Uz to mogu prenijeti i više patogena kao što su virus KME i Borrelia, što rezultira miješanim infekcijama. Efikasna repelentna sredstva kremastog sadržaja i bez mirisa Effect Protect repelent protiv komaraca i Effect Protect repelent protiv krpelja, odbijaju ove štetnike i može ih koristiti cijela obitelj. Djeluju i do 7 sati, a dermatološkim testiranjima potvrđeno je, da su nježni do kože.

I elektrika pomaže…

Najbolje za brzu i učinkovitu zaštitu u vašem domu odaberite Effect Protect električni isparivač protiv komaraca, koji se jednostavno umetne u utičnicu, što pruža učinkovitu zaštitu prostora. Učinkovit čak 60 dana uz neprekidan rad do 10 sati dnevno. Efikasano štiti prostor do 30 m2. Više savjeta o zaštiti doma i osobnoj zaštiti od štetnih insekata možete pronaći na web stranici Napravivrt.hr.

Besplatni stručni savjeti: 092 1941 694, info@plantella.hr bacc. ing.agr. Milica Sekulić, savjetnik za PLANTELLU - Unichem Agro

HIT MJESTO

hr-hr

2022-07-02T07:00:00.0000000Z

2022-07-02T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282660396115706

Vecernji List