Večernji list

Uživajte na otvorenom s puno stila

Svatko bi trebao tražiti namještaj koji odgovara njegovim potrebama i veličini vrta. Nemojte birati dizajnerske komade koji će preplaviti i opteretiti zelenu zonu. NAJVAŽNIJE JE STVORITI UGODNU dnevnu zonu za uživanje od jutra do večeri!

Riječi: LIVING.HR Slike: EMMEZETA

Vrijeme je uživanja u društvu s prijateljima i obitelji u ugodnom ljetnom dnevnom boravku na otvorenom. Da bi vrijeme provedeno na svježem zraku prošlo ugodno, potrebno je prikladno okruženje – savršeno uređena zona koja će ljeti zamijeniti kućni dnevni boravak. Udoban ljetni dnevni boravak odmah iza prozora san je mnogih od nas. Ako vas zanima koje elemente koristiti za stvaranje ugodne zone za opuštanje i uređenje interijera vanjskog dnevnog boravka, pomoći će vam savjeti stručnjaka iz Emmezete.

Teško je zamisliti ugodnu ljetnu terasu, balkon ili vrt bez vrtnog namještaja. Tržište nudi širok izbor elemenata koji su dizajnirani da vrt pretvore u prostor za odmor i opuštanje. U nadolazećoj sezoni vrijedi se odlučiti za namještaj od drva ili plastike kao što je umjetni ratan. Ove vrste namještaja doprinose ugodnoj atmosferi ljetnog dnevnog boravka i omogućuju iznimno ugodan odmor.

Svatko bi trebao tražiti namještaj koji odgovara njegovim potrebama i veličini vrta. Nemojte birati dizajnerske komade koji će preplaviti i opteretiti zelenu zonu. Ponekad je manje više. Vrijedno je slijediti ovaj princip pri uređenju vrta, ali i male terase ili balkona.

Ljeti vrijeme može biti promjenjivo. Bez obzira na vrućine danju, večeri mogu biti hladnije. Da biste stvorili idealno mjesto za odmor za sve vremenske uvjete, vrijedi uložiti u suncobran, paviljon ili vrtni šator. Ovi jednostavni elementi male vrtne arhitekture ne samo da će ukrasiti unutrašnjost vrta nego će stvoriti i udobno utočište u kojem će odmor biti zadovoljstvo.

Neovisno o veličini prostora svaki je kutak lako pretvoriti u dnevni boravak na otvorenom

UVODNIK

hr-hr

2022-08-06T07:00:00.0000000Z

2022-08-06T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282643216319012

Vecernji List