Večernji list

Bezbrižni, opušteni i sretni ma gdje se nalazili – to je pravi odmor

Maja Posavec, urednica

Može li ljeto zauvijek trajati? Kada bi tome bilo tako, sigurna sam da se mnogi, ako ne i većina, ne bi uopće bunila... Jer kome mogu smetati dugi i topli dani, sočna lubenica, sol u kosi i svakodnevna fjaka, barem na godišnjem odmoru? A upravo taj (ljetni) godišnji odmor svi čekamo cijelu godinu i veselimo mu se kao mala djeca jer to je onih pravih tjedan, dva ili tri kada možemo biti bezbrižni i potpuno opušteni ma gdje god da ga provodili.

Još ako ste u te dane uključili i aktivnosti kojima se možda inače ne bavite, zabava i uživancija je zagarantirana. I upravo o tome govorimo u novom broju magazina – o morskim aktivnostima kojima se možete s razlogom veseliti, ali i o onim sitnicama koje možda ne prakticirate svakodnevno, a nužne su da se “izliječite” od konstantnog umora koji vas izluđuje čak i ljeti.

Sve te aktivnosti bit ćeš još ugodnije ako ih obavljate u društvu najmilijih jer da – vaša obitelj i prijatelji nikada nisu bili važniji, a itekako su zaslužni za vašu unutarnju sreću i mir, baš kao i vi za njihovu. Svakako pročitajte savjete naše Kristine Bačkonje kako (si) pomoći kada se javi osjećaj usamljenosti.

A unatoč vremenu koje nas izluđuje svojom prevrtljivošću, vrućine su ono što će nas pratiti još neko vrijeme, a kad je +30 u hladu, važno se dobro rashladiti, a kako to najbolje napraviti nego – hranom i pićima. Još kad je ukusno, zdravo, kreativno i slatko... Sretno vam ljeto!

NAUČITE KAKO SI

POMOĆI SITNICAMA I

POBIJEDITI LJETNI UMOR

ZDRAVLJE

hr-hr

2021-07-24T07:00:00.0000000Z

2021-07-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282686165250741

Vecernji List