Večernji list

NOVO! MELEM DEO AVOKADO PRIRODNA SVJEŽINA S NAJNJEŽNIJIM MELEM POTPISOM

Melem Avokado kolekcija obogaćena dragocjenim uljem avokada za njegu osjetljive kože proširena je i dezodoransima u roll-onu, stiku i spreju. Nježna Melem deo formulacija bez alkohola, aluminija, konzervansa, parabena i SLS-A pruža njegu osjetljivoj koži pazuha uz neodoljivu prirodnu svježinu i zaštitu od neugodnih mirisa. Kremasti deo roll-on i hidratantni deo stik idealni su i za nježnu kožu tinejdžera te prva iskustva sa znojenjem u pubertetu.

U Melem deo Avokado kolekciji potražite dezodorans koji najbolje odgovara vašim beauty navikama:

Kremasta tekstura Melem Avokado deo roll-ona obogaćena je dragocjenim uljem avokada, pantenolom i vitaminom E kako bi pružila najnježniju njegu osjetljivom području pazuha uz ugodan osjećaj svježine. Ovaj prirodni deo roll-on omogućit će koži da «diše» i normalno obavlja svoje metaboličke procese pa se za dugotrajniju svježinu tijekom dana preporučuje ponoviti primjenu dezodoransa uslijed pojačanog znojenja. Nježna formulacija idealna je i za osjetljivu dječju kožu (12+).

Njegujuća Melem Avokado formula dezodoransa u stiku s dragocjenim uljem avokada pouzdano štiti od neugodnih mirisa, njeguje i pruža prirodan, ugodan, osvježavajući miris. Formuliran bez štetnih sastojaka, Melem Avokado dezodorans u stiku praktičan je za nanošenje jer hidratizira kožu bez da ostavlja tragove na odjeći i ljepljiv dojam na koži.

Neutralnog, svježeg mirisa idealan je za žene i muškarce, ali i za osjetljivu dječju kožu (12+) dugotrajno štiti od neugodnih mirisa. Osvježavajući Melem Avokado dezodorans u spreju svojim osvježavajućim mirisom te nježnom formulacijom bez aluminij klorohidrata obogaćen je inovativnim, prirodnim kompleksom ulja avokada, vitamina E, pantenola, ekstraktima aloe vere i pamuka kako bi pružio potpuni osjećaj njege osjetljivog područja pazuha te pouzdano zaštitio od neugodnih mirisa.

Melem deo Avokado kolekciju potražite ih u svim drogerijama i većim trgovinama.

NJEGA KOŽE NAKON SUNČANJA

hr-hr

2021-08-28T07:00:00.0000000Z

2021-08-28T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/283678302763823

Vecernji List