Večernji list

Danas treba znati i kako se dobro opustiti i odmoriti. U čemu je trik?

Maja Posavec,

Nema većeg i boljeg osjećaja zadovoljstva nego kada napokon dočekamo početak godišnjeg odmora! Toliko dugo čekanih tjedan, dva ili tri samo za opuštanje, uživanje, odmaranje. Ukusne večere, duge šetnje, druženja s prijateljima i obitelji, puno smijeha i zabave... No često i prije nego što se okrenemo odmor je gotov, a mi se ponovno nađemo u svakodnevici i to najčešće uz riječi: “Već sam i zaboravila/o da sam bila/o na godišnjem...” Povratak u “stvarnost” ne mora biti ni težak ni nepoželjan ako posložite stvari kako treba.

I tu uskaču naši vjerni i vrijedni suradnici koji u ovom broju donose pregršt savjeta kako se kvalitetno odmoriti i napuniti baterije za nove izazove i uspjehe.

Doktor Božidar Perić uputit će vas u tajne zdravog odmora kako biste što zdraviji dočekali jesen, psihologinja Kristina Bačkonja savjetuje kako da se ljetovanje s obitelji ne pretvori u dane obilježene svađama i nervozom, a psihoterapeutkinja Tihana Fulir ljubazno je s nama podijelila recept za uspjeh. Da, dobro ste pročitali – recept za uspjeh! No, kako ona voli reći, to nije čarobni štapić i ne treba očekivati brza rješenja, ali su jako dobre smjernice s kojima neuspjeha nema!

Zato, ako ste odlučni da nadolazeća jesen bude vaše doba godine kada ćete se trgnuti, pokrenuti, odlučiti slijediti svoj put i na koncu uspjeti – prigrlite pet ključnih sastojaka za uspjeh i slijedite svoj put. Sretno!

AKO OSVIJESTITE DVIJE STVARI, VEĆ STE NA

POLA PUTA DO KVALITETNOG ODMORA – SMANJITE OČEKIVANJA

I MIJENJAJTE RUTINU

ORDINACIJA

hr-hr

2022-07-23T07:00:00.0000000Z

2022-07-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281539409696661

Vecernji List