Večernji list

KOJI SU FIZIČKI ZNAKOVI INTUICIJE?

Vjerovanje intuiciji može biti snažan način da poboljšate svoj život. Ali kako možete znati pokušava li vam intuicija nešto reći? Evo fizičkih znakova da vaša intuicija radi.

Osjećaj stezanja u želucu ili prsima:

Kad je prisutan jak osjećaj u trbuhu ili prsima, često vam intuicija pokušava poslati poruku. Taj osjećaj može biti popraćen osjećajem nelagode ili straha. Ako imate takav osjećaj, obratite pozornost na ono što se događa oko vas i vidite postoji li nešto čega biste trebali biti svjesni.

Nagla promjena u otkucajima srca:

Ako iznenada osjetite da vam srce ubrzano kuca, to bi mogao biti znak da vaša intuicija pokušava komunicirati s vama. Ovo je osobito istinito ako nema vidljivog razloga za ubrzano lupanje srca.

Osjećaj nelagode u blizini određenih ljudi:

Ako se osjećate neugodno u blizini određenih ljudi, vaša vas intuicija vjerojatno pokušava upozoriti na njih. Ovaj osjećaj nelagode

Osjecaj hipersvjesnosti:

Hipersvjesnost je pojacan osjecaj intuicije. Kada ste hipersvjesni, vaša su osjetila na oprezu. Možda se osjecate kao da možete vidjeti, cuti i osjetiti stvari koje drugi ne mogu. Ovo može biti velik i težak osjecaj, ali pokušajte vjerovati svojoj intuiciji.

Iznenadni val energije:

Možete osjetiti iznenadni val energije koji se manifestira kao leptirici u trbuhu, ubrzano lupanje srca ili cak osjecaj vrtoglavice. Ovo je nacin na koji vam vaše tijelo govori da ce se dogoditi nešto važno. Obratite pozornost na ovaj znak i uvijek vjerujte svojoj intuiciji.

PSIHA

hr-hr

2022-09-24T07:00:00.0000000Z

2022-09-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282054805902373

Vecernji List