Večernji list

IZVANVREMENSKI MODEL TENISICA PONOVNO OSVAJA MODNU SCENU

Dolaskom hladnijeg doba godine, osim što moramo posegnuti za toplijom odjećom i obućom, a bilo bi poželjno održavati i redovitu fizičku aktivnost, potrebno je i poduprijeti rad imunosnog sustava balansiranom prehranom. Pomoć možemo potražiti i u ljekarnama u obliku kvalitetnih i provjerenih dodataka prehrani s cjelovitim sastavom.

Dodaci prehrani Imunosal sadrže jedinstvene kombinacije sastojaka za vaš imunitet, ali pomažu i u borbi s umorom i iscrpljenošću. Primarni sastojak većine proizvoda je

Bez imalo sumnje, ovo je doba kada je “nasljeđe” tajna šifra za uspješnu modnu kombinaciju. Milenijalci, ali i pripadnici sve neumoljivije generacije Z pretražuju ormare svojih starijih ukućana kako bi za sebe pronašli jedinstveni detalj kojim će se izdvojiti iz mase. Popularni brendovi prepoznaju želju da se “dobro staro” vrati, pa unapređuju legendarne modele i daju im novi sjaj. Upravo to je napravio Reebok kada je službeno najavio novu liniju Classic Leather za jesen-zimu 2022., kojom ovaj svjetski poznat brend jakog sportskog i “lifestyle” nasljeđa nastavlja unapređivati svoju kultnu siluetu. U novom ruhu model ostaje vjeran povijesnom nasljeđu, ali inovativnim materijalima, oblicima, smjelim bojama kao i funkcionalnim dizajnom privlači publiku različitih stilova i ukusa. beta-(1,3/1,6)-d-glukan koji je vrlo siguran za korištenje. Proizvodi su obogaćeni i vitaminima, mineralima te drugim korisnim nutrijentima. Optimalni sastav i cijena razlog su zašto je upravo Imunosal već godinama najčešći izbor u ljekarnama u kategoriji dodataka prehrani za imunitet. Od sirupa za najmlađe, šumećih tableta za cijelu obitelj do kapsula za odrasle i ljude zrelije životne dobi. Za imunitet, za svakog – Imunosal. Više pogledajte na službenim stranicama www. imunosal.hr.

PROMO

hr-hr

2022-09-24T07:00:00.0000000Z

2022-09-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282342568711205

Vecernji List