Večernji list

OKUSI ZAVIČAJA – DOMAĆE I KLIMATSKI NEUTRALNO

FOREO LUNA 4 plus je jedini uređaj na svijetu koji spaja dubinsko čišćenje kože, termoterapiju s crvenim LED svjetlom i mikrostrujne masaže. Termoterapija, u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok ciljane mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. Sadrži i Anti Shock System, integrirani sustav koji mjeri otpornost kože na struju

Okusi zavičaja, prepoznatljiva robna marka Lidla Hrvatska, okuplja najbolje proizvode iz naše domovine. Od 2023. godine odabrani omiljeni proizvodi linije Okusa zavičaja sada su i klimatski neutralni. To uključuje više od 20 proizvoda iz asortimana Okusa zavičaja (čajeve, džemove, pekmeze, tjestenine, ulja, brašna, voćne sirupe...). Njihov je ugljični otisak sveden na nulu ulaganjem u certificirane projekte zaštite okoliša diljem svijeta, poput gradnje solarnih parkova u Indiji. U Lidlu se briga za klimu shvaća ozbiljno te se širenjem klimatski neutralnog i automatski joj prilagođava intenzitet mikrostruje, što garantira najugodniji i najsigurniji tretman. LUNA 4 plus klinički dokazano uklanja 99,5% nečistoća, bakterija i ostataka šminke te pruža 35 puta higijenskije čišćenje od najlonskih proizvoda za čišćenje kože. Također zaglađuje bore i ima antiage učinak, omogućuje bolju apsorpciju proizvoda za njegu kože te osigurava mladenački i blistav ten. asortimana doprinosi ciljevima Pariškog sporazuma.

Proširenjem košarice klimatski neutralnih proizvoda, Lidlovi Okusi zavičaja postaju najodrživija robna marka u HR, a time se kod kupaca podiže svijest o ugljičnom otisku hrane i važnosti očuvanja klime. Asortiman klimatski neutralnih proizvoda dio je Lidlove ponude održivih proizvoda, poput organskih i certificiranih proizvoda, vlastitih robnih marki sa smanjenim udjelom soli i šećera, zamjena za meso i mlijeko te lokalnih prehrambenih proizvoda.

PROMO

hr-hr

2023-01-28T08:00:00.0000000Z

2023-01-28T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282312504204788

Vecernji List