Večernji list

Šoping: Zov Afrike na gradskom asfaltu

Napisala Iva Kordić Fotografije Arhiva Dive

Cijela paleta jednostavne, ali svestrane bež boje, životinjski uzorak i zlatni nakit – to je ono što nam treba za dašak safarija u uličnoj modi

Torba zebrastog uzorka, Gucci, Matchesfashion,

3600 eura

OPletena torba, Kayu, Outnet,

148 eura

ma. Talijanska modna dizajnerica u kombinaciji s kombinezonom predlaže i natkošulje, još jedan trend koji safari donosi na gradske ulice. Trendovska natkošulja zavladala je prije nekoliko sezona, a postala je omiljen komad u prijelaznome razdoblju. Super izgleda u kombinaciji s trapericama, kao i s haljinama, a ponuda u dućanima je takva da možete birati između jednobojnih modela ili onih s uzorcima, a hit su, očekivano, upravo životinjski poput leoparda ili zebre.

Upravo je životinjski uzorak glavni “vjesnik” safari-stila u uličnoj modi, a i ove će se jeseni nastaviti dominacija leoparda, koji već postaje klasik među printovima, ali i otkačenog zebrastog uzorka. U naše se ormare “ušuljao” prije nekoliko sezona, a sada ga već možemo pronaći na svemu, od glave do pete, s čim su ljubiteljice otkačenih motiva došle na svoje.

O safari-trendu ne može se govoriti a da se pritom ne spomenu cargo hlače. S tim je modelom jednostavno, ili ga volite ili ga nikad ne biste odjenuli, a specifičan je po velikim džepovima i nešto ležernijem kroju koji ga čini udobnim za nošenje. Ganni je u kolekciju dodao efektan model koji je i na sniženju, a već vidimo kako ga nosimo u kombinaciji s robusnim čizmama, bluzom i natkošuljom, upotpunjenog upečatljivim zlatnim nakitom, kao točkom na “i”.

Cargo hlače, Ganni, Outnet,

86 eura

Sadržaj

hr-hr

2021-09-11T07:00:00.0000000Z

2021-09-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281582358750284

Vecernji List