Večernji list

NEGO, KOLIKO ONO JOŠ DO GODIŠNJEG?

NIJE DA NEMAMO BRIGA, ALI SVE JE LJETI NEKAKO LJEPŠE I IZGLEDA BOLJE

Konačno ljeto, konačno odmor. Vjerujem da se mnogi od vas već odmaraju ili križaju zadnje dane u kalendaru do dugoočekivanog zasluženog ljetovanja. Nije da nemamo briga, ali sve je ljeti nekako ljepše i izgleda bolje. Kada se tome pridodaju i sniženja, nije loše vrijeme za obnovu garderobe onim komadom koji smo dugo imali na wish listi, a sada ga možemo ‘ubosti’ po povoljnijoj cijeni. Za vas smo pripremili najljepše ljetne komade po našem izboru, a možete ih nositi na plaži pa produžiti u vruću ljetnu noć. Jer i to je ljeti bolje, odjeća je lakša, neopterećenija, nema nekog posebnog presinga kad je o stylingu riječ. Imamo i priču o jednoj super djevojačkoj koja je nastala u privatnom angažmanu, a ispala skroz profi. Čižmešija je skočio do Rovinja i zabilježio morski street style. Marija je razgovarala s vojvotkinjom od Yorka Sarah Ferguson, koja joj je otkrila da ju je jako boljelo kada su joj se izrugivali zbog debljine.

A upravo je debljina ono što Hrvate jako muči. Prema istraživanjima, najdeblji smo narod u EU. Zvijezda naše naslovnice, nutricionistica Ivana Barišić, posvetila je svoj život pomaganju ljudima da usvoje zdrave navike. Ispričala nam je kako je to moguće i što je sve potrebno kako bismo ustrajali i pretvorili zdravu prehranu i vježbanje u stil života, a ne nešto čime se bavimo nekoliko tjedana prije plaže.

A ja vam želim da uživate u ljetu i novoj Divi i nadam se da ćete u ljudima i pričama na našim stranicama i portalu pronaći inspiraciju.

ČIŽMEŠIJA JE SKOKNUO DO ROVINJA I ZABILJEŽIO

MORSKI STREET STYLE

Contents

hr-hr

2022-07-09T07:00:00.0000000Z

2022-07-09T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281590949275063

Vecernji List