Večernji list

STILSKI CV FANI ČAPALIJA: ELEGANCIJA I ŽENSTVENOST U PRVOM PLANU

UVIJEK ELEGANTNA I ŽENSTVENA

Piše Iva Kordić Fotografije John Pavlish, Vjeko Bilota, Ivana Ivanović/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell

Jedna od naših najljepših misica preferira haljine, jednostavan stil i

decentan nakit

Fani Čapalija jedna je od naših najljepših missica, a gdjegod se pojavi, plijeni pozornost svojim modnim odabirima. Njezina su izdanja često popraćena i nizom pozitivnih komentara, a stil je prokomentirala modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor. U njezinom stilu ističe jednostavne forme i birane boje uz motive poput floralnih.

– Od krojeva bira one ženstvene, naglašena struka, kako bi silueta došla do izražaja. Među top kreacijama očito joj se nalaze haljine, kompleti i kombinezoni s kojima je spremna za party, ali i neko dnevno, više casual događanje. Jednobojne haljine su praktične, može ih lako stilizirati po želji – kaže Prpić Znaor i dodaje da je primjetno da često nosi isti ton ili motiv od glave do pete jer zna da je usklađeni stajling ujedno i elegantno rješenje. – Jednobojne stvari tu i tamo zamijeni šarenima, no motivi nisu pretjerano naglašeni. Praktičnu eleganciju zaokružit će salonkama, sandalama ili pak turbanom koji je u tonu odjeće. Pazi na detalje pa je i nakit decentan. Ljeti nosi bijelu, radi se o dobrom načinu kako pokazati eleganciju te istovremeno naglasiti preplanulu put – zaključila je savjetnica.

Content

hr-hr

2022-08-13T07:00:00.0000000Z

2022-08-13T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282252374311879

Vecernji List