Večernji list

Ikona stila Natalia Irons i njegina majka Heather na ljetovanju u stilu Herculea Poirota

BAŠ KAO POIROT!

Piše Iva Kordić Fotografije Privatni album

Natalia Irons žena je s izuzetnim stilom, koja u modnoj igri uživa. Profesorica engleskog i njemačkog jezika s berlinskom adresom često nam “šalje” modne razglednice iz Njemačke, a ovoga puta jedna, ne tako tipično ljetna, nastala je na obali Baltičkog mora. Irons je za ljetovanje odabrala grad Rostok, udaljen 2,5 sata vožnje od Berlina i tamošnje luksuzno odmaralište Yachthafenresidenz Hohe Düne, gdje je uživala u društvu majke Heather i tri ljubimca, preslatkih maltezerica Fanny, Noël & Charlotte.

– Poirot bi tu mogao ljetovati – rekla je Irons za yacht klub na Baltičkom moru, smješten već u blizini Danske.

I ovog se puta u glavnoj ulozi našao njezin zaštitni znak – šešir, a tu je i vječni prugasti uzorak koji Natalia fantastično nosi u klasičnom ruhu. Društvo joj je pravila i majka Heather, a kad ih vidite zajedno, jasno vam je da je dobar stil nasljedan.

– Iz obitelji sam slikara pa je možda osjećaj za estetiku u genetskom materijalu, ali i u savoir vivre (mi, recimo, nikad nismo imali lonac na stolu – to je neprihvatljivo). Mama je više punk, dok sam ja dosadna, klasična gospođa – rekla je za Divu jednom prigodom.

Estetika Natalie Irons odlično se uklopila u estetiku samog hotela. Sve je, kaže, uređeno poput starih brodova. Suiteovi imaju kamine, neki i koncertni klavir, a kamin se čak nalazi i - pokraj bazena! Jasno je da je ljubiteljica klasike, ženstvenosti i simetrije. O svojem stilu nikad nije previše razmišljala. Jednom ga je opisala kao melange različitih stilova, dok modu ne prati, i to već desetljećima. U kupnji pazi na kvalitetu, a u odijevanju preferira estetiku i udobnost. Modna formula uvijek je ista pa je kombinacija Natalie Irons dnevno-klasična.

Content

hr-hr

2022-08-13T07:00:00.0000000Z

2022-08-13T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282381223330759

Vecernji List