Večernji list

NE TREBA SE ISPRIČAVATI ZA USPJEH!

ŽENE SU ČESTO SKLONE VLASTITI USPJEH PRIPISATI SREĆI ILI TOME DA SU BILE NA PRAVOME MJESTU U PRAVO VRIJEME, A TO TREBA MIJENJATI

Vesna Blašković, urednica Dive

Drago mi je da se žene konačno sve manje boje pohvaliti svojim uspjehom, no još je puno borbe ispred nas. Često smatraju, a to potvrđuju i istraživanja, da im se uspjeh dogodio slučajno, da su imale sreće ili da su se našle u pravo vrijeme na pravome mjestu. Naša zvijezda broja Jelena Slade-Šilović upravo je ono čemu težimo, žena koja se ne ispričava za vlastiti uspjeh, zalaže se za ženski princip te naglašava koje opasnosti za ženu i obitelj leže u ostacima patrijarhata. Muškarcima se, kaže, u našem društvu često “tepa” kako je prirodno da se ne snalaze s djecom ili u kućanskim poslovima. Rezultat su premorene žene koje od obveza padaju s nogu te nemaju vremena dati ljubav koliko bi htjele. I to treba mijenjati. I ne treba se sramiti uzeti vrijeme za sebe i uživati. Dan za sebe, putovanje s prijateljicama, što god vas opušta i veseli.

A mi smo se u ovom broju posvetili novitetima sa svjetske modne scene s netom završenih fashion weekova, a beauty rubrika posebno je zanimljiva. Duda je pronašla najbolja rumenila, ali i prirodna rješenja za njegu kose i učinkovitu njegu za kožu u menopauzi. Još jedna tema koju ne treba gurati pod tepih. Želim vam lijep vikend i da uživate u novoj Divi!

ŠALJEM VAM VELIKI POZDRAV S 51. KATA, ALI O TOME VIŠE U

SLJEDEĆOJ DIVI

Naslovnica

hr-hr

2023-03-11T08:00:00.0000000Z

2023-03-11T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281573769916666

Vecernji List