Večernji list

KUD PUKLO DA PUKLO

EPIZODA 128 (SEZONA 2)

Kada Barbara napokon shvati da Julija i Franjo namjeravaju obaviti razmjenu partnera, poludi i na ručku u hotelu napravi scenu. Ljutiti Mile izbacuje Osvaldiće, što vidi Tatjana koja ostane u šoku nakon što sazna da hotel ima swing scenu.

EPIZODA 129

Unatoč Matinom protestu, Diana ga obuče u tajice i narodnu košulju kako bi glumio klizača. No Mate je ukočen, nefotogeničan i brzo odustaje od snimanja.

Rahela fotografije odluči spasiti tako što u hotoshopu umjesto Matine, stavi nečiju tuđu glavu. Mate to sazna i potone.

EPIZODA 130

Kada sazna za Miličin plan paljenja hotela, bijesna Kate potjera nju i Tomislava iz sela. Razočarana Tatjana dolazi k Damiru i Katarini. Nije joj jasno zašto su je i oni odbacili. Katu i Damira to slomi pa Damir odluči napraviti sve da Tatjana ostane sa svojim djetetom.

EPIZODA 131

Damirova i Katina intervencija mirenja Kikija i Tatjane ne uspijeva: mladi par se i dalje svađa.

Damir i Kate odluče odvojeno popričati sa svakim od njih pa Diana i Kate pregovaraju s Tatjanom, a Damir i Josip s Kristijanom, sve kako bi ih urazumili i nagovorili na kompromis.

Rakić ima divne vijesti za Matu: nadređeni su mu ipak odlučili pružiti šansu - dopustit će mu da polaže ispit za inspektora. Baba Ika drži načelnika Željka za taoca, zahtijevajući odštetu. Talačka kriza ipak sretno završi kad vojnici vrate odbjeglo stado vlasnici.

EPIZODA 132

Cure uspiju nagovoriti Tatjanu da dopusti Kristijanu da se glazbom bavi iz hobija, a dečki, oduševljeni njegovim pjevanjem, potiču njegovo profesionalno bavljenje glazbom. U potrazi za Žeravicama, u Oštrovac dolazi Krešo. Josip ga nagovori da preporuči Kristijana Gobcu.

Gobac pristane preslušati Kristijanove snimke. Mile i Sveto ne pristaju na poligon u Oštrovcu, a kamp u Krasincu pa krenu u pregovore s načelnikom.

Odbor Oštrovca zahtjeva od Općine i načelnika da promijeni plan vojnog kompleksa - poligon žele u Krasincu, a kamp u Oštrovcu.

Don Ante poludi zbog toga. Rahela pak nagovori Matu da s njom trenira.

Hush, Hush...

hr-hr

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281977495492285

Vecernji List