Večernji list

Tjedni horoskop

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Pokušajte pronaći pravu mjeru između inicijative i strpljivog čekanja da se poslovi postupno pokrenu. Nepromišljenost i brzopletost mogu dovesti do pogrešaka i loših poslovnih rezultata. Motivacije i ambicija bit će dovoljno tako da će se pokrenuti novi poslovi, a to znači da vi koji tražite posao sada imate priliku dobiti vrlo dobar posao. Najbolji rezultati bit će u timskom ili grupnom radu, a moguća su i priznanja i medalje.

LJUBAV – S energičnom inicijativom brzo ćete uspjeti osvojiti osobu koja vam se sviđa, ali intenzitet strasti dosta će brzo pasti i oslabjeti pa ćete napuštati osvojeno blago zbog potrage za novim. Ako ste u braku, dobro je da otvoreno progovorite o tome što vas muči i smeta kod partnera.

ZDRAVLJE – moguće su glavobolje, umor i pospanost pa uzimajte vitamine.

Bik

21. 4. – 21. 5.

POSAO – U poslovnom životu pokrenut će se neke nove struje. Svakodnevno ćete osjećati poboljšanje uvjeta i rezultata. Kreativnost će vam biti na vrhuncu i zadivit ćete sve novim prijedlozima. Najbolji rezultati su unutar mode, umjetnosti i uređenja interijera. Zahvaljujući prijateljima i poznanicima možete očekivati povišicu i financijske dobitke te prestižne poslove.

LJUBAV – Oni u vezi ili braku morat će s partnerom učiniti dodatne napore da poboljšaju financije i time umanje napetost u odnosima. Nastojte biti prijatelji jedno drugome. Slobodni Bikovi uživat će u tajanstvenoj vezi prepunoj toplih osjećaja i razumijevanja, ali bez znanja javnosti.

ZDRAVLJE – Nemirniji snovi odrazit će se na vaše raspoloženje.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO: Imate novu priliku za dokazivanje poslovne zrelosti, spretnosti i sposobnosti. U početku ćete biti zadovoljni, no obujam poslova brzo će prerasti u stres. Moguće su iznenadne odgode i otkazi ugovora za poslove u koje ste uložili puno energije. Nemojte biti ljutiti, već radije potražite novog poslovnog partnera.

LJUBAV – Godinama potiskivani bračni problemi u nekim brakovima dovest će do konačnog prekida. Reakcije će biti burne s obje strane, zato pokušajte održati razinu komunikacije i ne vrijeđati se međusobno. Vama koji ste slobodni na originalan način pristupit će osoba koja će vas najprije dobro nasmijati, a zatim i brzo osvojiti vaše srce.

ZDRAVLJE – Višak energije utrošite na prikladne tjelesne aktivnosti i sport.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – Pred vama su zahtjevni radni zadaci i obveze koje ne dozvoljavaju predah. Učestalo ćete kontaktirati i putovati poslovno, često mijenjati kolege i prihvaćati tuđe poslove. Vaši poslovni prijedlozi bit će prihvaćani kao timski projekti, a vi ćete biti zaduženi za vodstvo i koordinaciju posla. Za vaše financije pobrinut će se drugi “sponzori”, tako da će vam omogućiti ugodan i bezbrižan posao i usavršavanje.

LJUBAV – Oslobodite se i uživajte u flertovima i simpatijama. Više će vas privlačiti duhovnost nego izgled. Krajem tjedna lakše će vam polaziti za rukom konkretizirati simpatiju i pretvoriti je u strastvenu vezu. Zauzeti partneri odmjeravat će svoje snage i pokušavati dominirati. Ne izvlačite na površinu već zaboravljene osjećaje.

ZDRAVLJE – Posvetite pozornost stopalima i očima. Uživajte u ljekovitosti glazbe.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Osnovno je pitanje vaša samostalnost i sloboda u poslu. U porastu su poslovi i obveze koji nisu zabavni i koji vas iscrpljuju. S nadređenima ćete imati različite poglede na posao, ali uz pomoć iskustva i samodiscipline uspjet ćete nametnuti svoje ideje. Ako ste menadžer, pokušajte ublažiti ton u komunikaciji s osobama nižeg statusa.

LJUBAV – Nestaju polako pritisci kojima ste bili izloženi u zadnje vrijeme. Uspijevate oživjeti stari plamen osjećaja s partnerom i kriza pomalo prolazi. Ako ste slobodni, neće vam polaziti za rukom osvojiti brzo osobu koja vam se sviđa. Velika je mogućnost tajne veze i ljubavnog izazova, tj. dvojbe.

ZDRAVLJE – Pojačajte prehranu magnezijem i željezom i redovito vježbajte.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – moguće su pogreške ili nerazumijevanje u komunikacijama I poslovnim informacijama. Užurbana atmosfera neće dati dovoljno vremena za planiranje. Nestrpljivost nadređenih nemojte doživljavati previše osobno, već se usredotočite na prioritetne tekuće poslove. Prihvatit ćete istovremeno još jedan posao I tako, u želji da zaradite, prevelikim obujmom posla I stresom sebi naštetiti.

LJUBAV – partnerski odnosi bit će puni sumnji I nepovjerenja. Postupci druge strane bit će vam nelogični I izazivat će protureakciju. Morate jasno izraziti želje, negodovanja I očekivanja pa ćete uspjeti promijeniti odnose snaga. Slobodne djevice doživljavat će pomalo agresivna udvaranja I nametljivost mlađih osoba koje vam se baš ne sviđaju.

ZDRAVLJE – osjećat ćete polet, formu I želju da započnete novu rekreaciju.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Dnevne obveze rastu. Nov način rada i novi suradnici bit će pravo osvježenje. Posvetite se zahtjevnim kontaktima s inozemnim poslovnim partnerima jer ćete tako povećati prihode, efikasnost i popeti se stepenicu više u poslu. Poštujte mišljenje i odluke pretpostavljenih. Novac će pristizati dosta brzo, a vi ćete ga vrlo rado i brzo ulagati, i to ne baš posve praktično.

LJUBAV – Međusobna očekivanja vas i vašeg partnera mogla bi dovesti do narušenog sklada odnosa. U vama je nesavladiva želja za romantičnim druženjima, a partner je razdražljiv i opterećen brigama. Slobodnim Vagama događat će se ljubav na radnome mjestu, a osvojit će vas inteligencijom.

ZDRAVLJE – pojačajte njegu svoje kože i nogu. Čuvajte se prehlada.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Napravite malo odmak od već uhodanih poslova i poslovnih partnera, koncentrirajte se na nove poslovne projekte. Mijenjate stil i nastup u poslu i napokon se rješavate nedoumica. Mlađi kolege i vaši prijatelji uključit će se u vaš posao i donijeti vam polet, ali i financijsku korist. Širite izvore prihoda. Više poslujte uslugama, a manje ulažite u poslovnu imovinu.

LJUBAV – U stabilnim vezama i u braku partneri će pronalaziti mirne načine da se zabave i druže i tako će obogatiti svoj odnos. Radujte se malim stvarima. Slobodni će naglasiti svoje zavodničke talente i tako otkriti osobu koja vas je tajno obožavala. Poticat ćete je da vam priđe i pokaže osjećaje. Ne pretjerujte u svojoj nadmoćnosti.

ZDRAVLJE – Pazite na prehranu jer se lako udebljate. Njegujte kosu.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Nervoza i impulzivnost u poslu vam neće koristiti. Pokušajte s većom pažnjom i koncentracijom prilaziti svakoj obvezi jer može doći do grešaka i gubitaka. Ne uzimajte srcu riječi nadređenih osoba i ne upuštajte se u nepotrebne rasprave. Kreativnost je u porastu pa je iskoristite maksimalno u poslu. Učinite posao originalnim i unesite svoju osobnost.

LJUBAV – Potrudite se osvježiti svoj seksualni život, pogotovu ako ste dugo u vezi ili braku. Češće izlazite i promijenite sredinu. Ako ste slobodni i tražite pažnju partnera koji vam je ne uzvraća, bolje je da odustanete i okrenete se novim osvajanjima. Na taj način vaš ljubavni život može postati pravo obilje zadovoljstava i sreće.

ZDRAVLJE – Moguće su vrtoglavice pa provjerite tlak. Smirite živce sportom.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO - u poslu ćete pokazati da ste zahtjevni I nećete imati strpljenja za tuđe ideje I mišljenje. Brži tempo od onoga kojem težite traži da ipak rasporedite obveze I na druge. Financijska situacija sve je bolja I uspješnija, a vi je nastojite svakim danom još povećati. Uspješniji ste u pismenom nego u usmenom izražavanju pa tako I činite.

LJUBAV – Za partnera nećete više imati razumijevanja I sitnice kojima vas opterećuje bit će prepreka vašem odnosu. Neće vas zanimati ni dodatna objašnjenja. Veza koja ne traje tako dugo ovih dana bit će prekinuta, a vi ćete se okrenuti osobi koja vas već neko vrijeme osvaja.

ZDRAVLJE – promijenite štetne navike umjesto da idete na dijetu. Ranije odlazite na spavanje!

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO – Intenzivniji su odnosi s javnošću i poslovi s javnim ustanovama. Poslovi su uzrok sve češćim putovanjima i umoru. Raskidate odnose sa starim poslovnim partnerom i ulazite u novi partnerski odnos, koji na prvu ruku ne djeluje kao pametan izbor. Financije su te koje se povećavaju i koje vam uvjetuju promjenu posla i unapređuju kvalitetu života.

LJUBAV – Vaš partner nije spreman na odricanje zbog vas pa je moguće da ćete se na neko vrijeme razdvojiti zbog vanjskih okolnosti. To će vam biti svojevrsni test međusobne privrženosti. Slobodnima će zvijezde pomoći da nakon duljeg traženja napokon ostvare ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE – kontrolirajte krvnu sliku. Otiđite na masaže. Vježbajte.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Vaš poslovni prioritet bit će financije i radit ćete one poslove koji su bolje plaćeni. Iskoristite svoj dobar smisao za marketing i osigurajte si prestižne poslove, sponzore i poslovni probitak. Poslovi vezani za glumu, film i glazbu doživjet će pravi procvat. Ako tražite posao, sada je idealna prilika da dobijete i više I bolje od onoga što tražite. Zato iskoristite svaku priliku koja vam se pruža i brzo odlučite.

LJUBAV – Oni u braku ili u vezi testirat će svoju privlačnost izvan doma. Poslovni odnos mogao bi prerasti u drukčiji. Neki od vas okrenut će se sretnijoj i novijoj ljubavnoj priči i iznenaditi sve oko sebe. Slobodne Ribe bit će pravi mamac za mnoge. Magnetska privlačnost neće imati veze s vanjskim izgledom, nego s duhovnom srodnošću.

ZDRAVLJE – Birajte udobnu obuću. Tijelu i psihi priuštite specijalnu njegu.

Hush, Hush...

hr-hr

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

2021-05-07T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282488596600509

Vecernji List