Večernji list

KUD PUKLO DA PUKLO

EPIZODA 134 (SEZONA 2)

Stipe i Ane obznane svoju vezu na ručku kod Gavrana. Mile je presretan, kao i Zdenka, kojoj lakne jer više ne mora čuvati tajnu. I dok Sveto ludi kad čuje da je Rahela zaljubljena u Matu, Mate se malo razočara kad mu Rahela kaže kako je lagala da je zaljubljena u njega samo da je Mrki pusti na miru. Diana i Josip se iznenade kad čuju da Snježana radi kostime na filmu, a još više kad nađu film na internetu i shvate da se radi o erotskom filmu.

EPIZODA 135

Načelnik Željko uguši se pršutom pa se Oštrovčani nađu u problemu: Sveto opet nije uspio prodati parcelu, a Mile pak opet ima mrtvog gosta u hotelu. Njih dvojica odlaze na sprovod načelnika Željka, zabrinuti što će biti s projektom i raspitati se kakva je sudbina izgradnje vojnog kampa sad kad je načelnik mrtav. Nakon što na sprovodu ništa ne uspiju saznati, don Ante ih dočeka s viješću da su na pomolu novi izbori.

EPIZODA 136

Rakić obavještava odbornike da se odustaje od projekta vojnog kampa, budući da općina grca u dugovima, te da će se sam kandidirati za novog načelnika, a od njih traži da između sebe izaberu mlađeg predstavnika za njegovu nezavisnu listu.

I Damir i Josip isprva odbijaju tu mogućnost, ali ih starci ipak nagovore da se predomisle pa njih dvojica završe na suprotstavljenim stranama.

EPIZODA 137

Josip i Damir odluče se sami dogovoriti o kandidaturi i to - partijom pikada, iz koje Damir izlazi kao pobjednik. Mate odluči raskrstiti s Rahelom i time ju povrijedi, budući da su se u njoj ipak počeli buditi pravi osjećaji. Diana joj savjetuje da se potrudi oko Mate kao domaćica, što Rahela i učini. Mate je ugodno iznenađen Rahelinim ponašanjem, no Stipe mu govori da raščisti s Rahelom ako uistinu nije zaljubljen u nju.

EPIZODA 138

Stipe slučajno sazna da je Ani rođendan i odluči ju iznenaditi. Mile i Zdenka pobrinut će se za večeru pa Mile kupuje janje kod Ike, dok Damir i Kate savjetuju Stipu da napravi video u kojem će svi reći nekoliko lijepih riječi o Ane. Usprkos prvotnom protivljenju, Zdenka uspije nagovoriti odbornike da kandidiraju Tomislava, no Rakić ga s podsmijehom odbije. Milica pada sve dublje u depresiju, a Marko ju potiče da zajedno odvedu Tomislava u lov i od njega naprave muškarca.

Nova Tv

hr-hr

2021-05-14T07:00:00.0000000Z

2021-05-14T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281973200539083

Vecernji List