Večernji list

Tjedni horoskop

Ovan 21. 3. – 20. 4.

POSAO – Planeti su se rasporedili u takvu konfiguraciju koja će u vama izazivati nemir, napetost, unutarnje konflikte i borbenost prema okolini. Često ćete sebe eksponirati bez potrebe. Nemojte rješavati tuđe probleme i ne forsirajte druge na brzinu za koju nisu sposobni. Obiteljski problemi često će vas ometati u poslovnim obvezama. Ne zanemarite ih jer ćete poslije osjećati krivnju.

LJUBAV – U ljubavi mnoge od vas očekuju veće odgovornosti i ozbiljne odluke. Morat ćete odabrati između braka i prekida veze. Ako budete započinjali ljubavnu vezu, više poštujteosjećaje i želje osobe koju osvajate. Financije su promjenljive, a kućnom budžetu prijete povećani izdaci. Budite racionalni. ZDRAVLJE – Zdravlje je odlično.

Lav 23. 7. – 22. 8.

POSAO – Planet Saturn je pozitivno aspektiran i dat će vam sigurnost i napredak u poslovnim odnosima. Stoga je dobar period za komunikaciju, za dogovore i pregovore. Vaša pozitivna energija privući će ponude i motivirati poslovne partnere da udovolje vašim zahtjevima. Dio vremena posvetite obitelji, a dio uljepšavanju, šopingu i ugodnom druženju. Društveni život je vrlo dinamičan i trebat ćete odabirati prigode na kojima ćete se pojavljivati.

LJUBAV – Ljubavni život vodit ćete u tajnosti bez obzira je kli riječ o braku, dugoj vezi ili novoj ljubavnoj priči. Nikome nećete dati do znanja s kime ste sretni, ali će se sve vidjeti na vašem licu. ZDRAVLJE – Tjelesna energija je odlična.

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

POSAO – Poslove koje ste započeli morate raditi pošteno kako vas kontrole ne bi kaznile. Trebate biti na oprezu od poslovnih partnera i suradnika koji su skloni manipulaciji. Pomno zapisujte svoje dnevne obveze kako ne biste zaboravljali one najbitnije. Pogodno je vrijeme za promjenu imidža i stila odijevanja. To će vam pomoći kako u poslu tako i u samopouzdanju. Financije će biti dobre, ali ne toliko koliko vi možete potrošiti.

LJUBAV – Vaše će dijete imati odlične rezultate pa ćete biti ponosni na njega. Vama koji nemate djece preporučuje se da pokažete kreativnost. Mars će vas na trenutke vas poticati na seksualnu hiperaktivnost i na ljubomoru. Izbjegavajte sukobe i svađe. ZDRAVLJE – Prikladno se odjenite jer se možete lako prehladiti.

Bik

21. 4. – 21. 5.

POSAO – povoljan utjecaj planeta daje vam jednu injekciju optimizma, samopouzdanja i mogućnosti da ostvarite neke vaše težnje. U svakom slučaju potrebno je nešto poduzeti da znatno unaprijedite barem jedan segmenat vašega života. Potražite posao, zamolite povećanje plaće ili unapređenje, upišite dodatno obrazovanje. Pokrenite se u željenom smjeru. Financije su u ekspanziji, ali i vaša potreba za trošenjem i za luksuzom.

LJUBAV – U braku i unutar obitelji imati ćete napetu komunikaciju. Nemojte biti pompozni i tvrdoglavi. Više će vam dobra donijeti velikodušnost. Novi ljubavni vjetrovi u vaš život donijet će mlađu osobu koja će vas zadiviti svojim intelektom.

ZDRAVLJE – Pazite na količine hrane i pića jer ste skloni debljanju čak i pri pogledu na hranu.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

POSAO – Ako ste rođeni na početku znaka Djevice, tada ćete se čuditi samima sebi: zanimat će vas duhovne teme, emocije će upravljati razumom, nećete biti ni koncentrirani ni organizirani , a nećete se zbog toga ni uzrujavati. Sasvim sigurno ćete se prepustiti valovima događaja i atmosfere oko vas. Ostale Djevice dat će prioritet financijama i nastojati osigurati nešto novca sa strane, za sigurnost.

LJUBAV – Unutar obitelji možete očekivati neočekivano. Najveću radost činit će vam djeca ako ih imate ili će mnogi od vas saznati da će dobiti dijete. Tražite li partnera, tada će vas zavesti osoba koja će vas očarati svojim izgledom. POSAO – Ako vas muči nesanica, nemojte se zabrinjavati.

Jarac 22. 12. – 20. 1.

POSAO - Svaki dan ćete mijenjati raspoloženja. Nekada ćete biti strogi I ozbiljni, nekada ćete sve oko sebe nasmijavati I motivirati. Optimizam će vas činiti šarmantnima I krčiti put k poslovnom uspjehu. Podržat će vas planeti u pokušaju da poboljšate financije. Neki će od vas biti zasluženo promovirani. Na poslu ćete biti neka vrsta ‘’mirovne misije’’ između kolega koji su u sukobu.

LJUBAV – Unutar obitelji ćete osjećati sigurnost I mir. Mnogi od vas donijet će odluke za budućnost koje nisu lagane, ali su nužne I potrebne. Posvetite se dugoročnim životnim ciljevima. Investirajte u obrazovanje I specijalizaciju. Nove ljubavi će od početka biti ozbiljne.

ZDRAVLJE – Stomatolog, nutricionist I trener osobe su s kojima trebate riješiti neke svoje tegobe.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

POSAO- Financije i emocije imaju snažnu povezanost u psihološkom smislu. Kada se osjećate optimistično, tada trošite više na sitnice koje vam ne trebaju. Drugi će vas ohrabrivati na financijske rizike pa budite oprezni. Upotrijebite svoju racionalnost i lukavost u poslu pa ćete postići cilj.

LJUBAV – Obiteljska slika je dosta konfuzna. Velike izazove predstavljat će vam mlađi članovi obitelji idjeca. Nećete se najbolje snalaziti s njihovim zahtjevima, pa je najbolje da sve okrenete na humor. U ljubavi je očigt vaš utjecaj na partnera. Tu vladate potpuno situacijojm. Onima koji traže ljubavnog partnera naklonjena je osoba s ozbiljnim namjerama. ZDRAVLJE – Moguća prehlada.

Vaga 23. 9. – 22. 10.

POSAO – Dok Pluton blokira razvoj nekih događaja istavlja vam nepremostive prepreke, ne biste smjeli ništa forsirati. Saturn vas uči racionalnosti istrpljenju te govori vam da nije sve moguće riješiti na lijep i ugodan način. Ovo su dovoljne smjernice za posao, ali i za obiteljske probleme. Budite strpljivi i pronađite alternativna rješenja. Sve će to proći. a neke stvari će se riješiti same po sebi.

LJUBAV – U ljubavnim odnosima nema govora o zanosu, ali će mnogi od vas uploviti u sigurnu luku. Za neke će nastupiti olakšanje kada se završi odnos koji već dulje vrijeme prolazi kroz krizu. Učinite što god treba kako biste bili veseli. ZDRAVLJE – Pazite na zdravlje, više se odmarate i pijete dovoljno vode.

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

POSAO –Zbog ležernog stava vam prijeti rastrošnost i površnost, ali vas zato slušajte razum koji drži pod kontrolom da ne pretjerate ni u čemu. Više se u poslu možete i trebate oslanjati na starije, iskusnije i provjerene osobe. Oni će vam dati podršku i savjet kada budete u nedoumici ili vam projekat negdje zapne. Mnogi od vas dobit će zaluženo priznanje i potvrdu zrelosti. Obitelj neće imati potpuno razumijevanje za vašu odsutnost od kuće. Pokušajte im objasniti zašto se trenutačno ne možete njima više posvetiti.

LJUBAV – Merkur će vašu komunikaciju ubrzati, a Venera će prijateljstvo pretvoriti u lijepu ljubavnu priču. Puno kraćih putovanja bit će zbog ljubavi.

ZDRAVLJE – Izbjegavajte poroke: alkohol, droge, cigarete.

Rak 22. 6. – 22. 7.

POSAO – uz vaše zalaganje i požrtvovnost na poslu pomoći će vam suradnici da se osjećate vedrije, ljepše, bolje i poželjnije nego u proteklih nekoliko mjeseci. Vaša ljubaznost izazvati će naklonjenost poslovnih partnera i suradnika. Na sastancima će prevladavati ugodna atmosfera. Svakodnevica će biti ljepša i lakše ćete dobiti posao ako ga tražite.

LJUBAV – U obiteljskom krugu cijenit će se vaša požrtvovnost i vaše kulinarske vještine. Uživatićete ugostiti prijatelje, sestre i sestričine. Primit ćete lijepe poklone od rodbine iz inozemstva. Ljubavni status nećete promijeniti, ali ćete započeti prve korake u budućoj promjeni. Mnogi od vas će preispitati odnose u braku. ZDRAVLJE – Riješite stare zdravstvene probleme.

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

POSAO – Za vas će ovaj tjedan biti jedan od ljepših ove godine. Iskoristite ga maksimalno za poslovna putovanja i za proširivanje kontakata. Prijatelji će vam omogućiti ono što niste do sada sami uspijevali učiniti. Autoriteti su vam naklonjeni, ali pod uvjetom da budete skromni iuljudni. Neki od vas će na špekulacijama pokušati zaraditi velikinovac. Obuzdajte pohlepu jer je rizik od gubitka vrlo velik.

LJUBAV – Bračni partneri zahtijavat će od Škorpiona da daju prioritet njihovim potrebama. Budite dioplomatični ako ne želite ozbiljne sukobe. Slobodni Škorpioni započet će vezu sa znatno mlađim partnerom od sebe. ZDRAVLJE – Zdravlje vam je dobro, ali skloni ste debljanju.

Ribe 19. 2. – 20. 3.

POSAO – Svaki dan ćete imati priliku upoznati novu osobu. Neke od njih unaprijedit će vaš posao i dati vam niz konkretnih ideja. Financije će biti jako dobre i sada je vrijeme da sebi osigurate novi materijalni nivo i životni standard. Neptun u vašem znaku pojačava ionako naglašenu intuiciju, stoga se oslanjajte na nju. Poslovi koji ne traže materijalna ulaganja mogu vam donijeti pravo bogatstvo. Pojačajte veze s inozemstvom.

LJUBAV – Ako ste zaljubljeni, ljubav će vam biti uzvraćena, a partner će vam prirediti prekrasno iznenađenje. Sudjelujte u humanitarnim akcijama jer ćete imati veliku duhovnu i emocionalnu satisfakciju. ZDRAVLJE: Zdravlje je odlično, a vitalnost maksimalna.

Nova Tv

hr-hr

2021-05-14T07:00:00.0000000Z

2021-05-14T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281994675375563

Vecernji List