Večernji list

Nova modna oaza Alex Dojčinović

Sandi Cenov pronašao je inspiraciju za savršene stihove, koje je pretočio u prelijepu ljubavnu baladu “Savršen stih”. Nova je to pjesma za koju Sandi autorski potpisuje i glazbu i tekst, a sve je započelo s gitarom u rukama i prvom rečenicom “Eh, kad bih znao napisati pjesmu...”

– I tako je krenulo. I stihovi i melodija odmah su me “napali”, možda kao neki zatomljeni inat svemu ovom što nas okružuje, što je posljedica onoga što nas je zateklo u posljednjih godinu dana – kaže Sandi. Da bi glazbena priča bila potpuna, snimljen je i dojmljiv videospot u kojem se uz Sandija pojavljuje prelijepa Anja Bijelić, profesionalna plesačica koja je svojom ulogom pridonijela čaroliji pjesme.

Otvorenje novog butika Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba privuklo je brojne naše poznate dame, koje su jedva dočekale priliku da napokon zablistaju u svojim najboljim izdanjima. Ambasadorice i prijateljice brenda, među kojima su se isticale Branka Krstulović, Maja Šuput, Iva Radić, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić, Petra Kurtela, pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto.

Najviše je pozornosti, očekivano, privukla upravo nova Lei Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom.

Sandi Cenov ima novi hit – “Savršen stih”, za koji je snimio i spot

Sadržaj

hr-hr

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281608128374666

Vecernji List