Večernji list

DAJEM TI ŽIVOT

EPIZODA 1

Ovo je priča o dvjema obiteljima koje dolaze u kontakt preko Nicolása, Elenina i Ernestova posvojena sina. Elena, Ernesto i Nicolás živjeli su kao sretna obitelj sve dok Nicolásu liječnici nisu dijagnosticirali leukemiju i rekli mu da hitno treba presađivanje koštane srži. Kako nijedan član njegove posvojiteljske obitelji nije bio podudaran, Ernesto i Elena moraju pronaći dječakove biološke roditelje.

EPIZODA 2

Pedro se nalazi s Elenom u bolnici radi razgovora s doktorom koji mu objašnjava postupak transplantacije koštane srži za Nicolása. Ondje Pedro sreće Nicolása i preplave ga osjećaji. Ispriča to Gini kojoj nije drago. Ernesto se naljuti kad sazna da je Nicolás bio s Pedrom i zahtijeva od Elene da se to ne ponovi.

EPIZODA 3

Ernesto Rioja ne želi da njegova žena Elena ima išta s Pedrom Garridom, biološkim ocem njihova sina, iako će Pedro biti donor koštane srži bolesnu dječaku. Samuel Garrido zahvalan je Gabrieli Villaseñor jer ga je zaposlila u svojoj tvrtki. Ona je, međutim, gruba prema njemu.

EPIZODA 4

Pedro odveze Ester da izdaleka vidi Nicolása. Ona pita hoće li joj dopustiti da se upozna s dječakom, a Pedro odgovara da dječakovi roditelji ne žele da oni imaju išta s dječakom.

EPIZODA 5

Nicova transplantacija je završena, sada samo trebaju čekati da vide hoće li se presadak prihvatiti. Ipak, velik je rizik odbacivanja i infekcije zbog kemoterapije.

Sadržaj

hr-hr

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281925955954570

Vecernji List