Večernji list

KUD PUKLO DA PUKLO

EPIZODA 155 (SEZONA 2)

Barbara i Sveto slave prinovu s Gavranima, a nakon pijanog prijateljskog razgovora o sreći, padaju jedno drugom u zagrljaj te završe u krevetu.

Na Svetino nezadovoljstvo, Barbara to želi skrivati pred djecom.

Damir se počinje zbližavati s Rokom i prvi dan proveden s djecom njemu i Katarini završava uspješno.

Sutradan Damir i Kata odlaze s djecom na izlet u šumu i zamole Anu da ne kaže Mili, Marku i ostalima kamo su otišli.

EPIZODA 156

Marko i Mile odlučili su naučiti djecu pucati iz zračne puške. No Višnja i Zdenka su protiv toga pa dovode Franju da ih od toga odgovori. Oni naposljetku isprave stvar i, poput pravih djedova, donesu djeci malog ježa. Barbara i Sveto ne uspijevaju se oduprijeti strasti pa ih Srećko ulovi in flagranti, nakon čega Barbara i Srećko definitivno prekidaju, a Sveto i Barbara obznanjuju Josipu svoju vezu. Srećko odlazi k Milici, koja kombinira ugodno s korisnim, a Sveto i Barbara svoj odnos nastavljaju prepirkom oko imena beba.

EPIZODA 157

Josip donosi papire iz Općine u kojima piše da su mu kćeri rođene u Krasincu. Sveto je izvan sebe, a Mile i don Ante ne propuštaju priliku da se narugaju.

Marko želi obnoviti romansu s nezainteresiranom Višnjom. Ane i Slave usmjere ga na babu Jaku, koja mu da poseban napitak. No kada uza sav trud ne uspije probuditi strasti kod Višnje, Marko napadne Jaku zbog neefikasnog napitka koji mu je prodala. Vjeko i Mrki brane Jakinu čast i po selu love

Marka, koji se sakrije u kuću. Damir i Katarina u dilemi su koga posvojiti.

EPIZODA 158

Mile i Damir pokušavaju otjerati Vjeku i Mrkog koji vrebaju Marka. No sve eskalira i prerasta u tuču nakon što braća uvrijede Roka. Kada otjeraju braću,

Katarina kući dovodi Roka kojeg svi toplo prihvaćaju. Tina se ljuti na Matu jer mu smrdi na babu.

EPIZODA 159

Roko se polako privikava na svoju novu obitelj, dok ga stanovnici Oštrovca prilično zabavljaju. Jedino je Mile nezadovoljan: pribojava se da je Roku draži Marko. Don Ante dovodi Vjeku i Mrkog da se ispričaju zbog neumjesnih komentara o Roku i ponudi primirje u čast nove generacije. Damir i Kata prihvaćaju pruženu ruku, a Vjeko i Mrki vrlo brzo nađu zajednički jezik s Rokom. Srećko je jako široke ruke što zabrinjava Svetu.

POSAO –

Vama koji nešto dovršavate i rješavate probleme iz prošlosti pogodan je period za inicijativu. Oslanjajte se na iskustva. Potrebno je promišljati, čekati da se raščiste dileme i ne ulaziti u rizike. U poslu ćete svakako biti zaokupljeni partnerskim odnosima koje je neophodno preispitati i precizno definirati odgovornosti i ovlasti.

LJUBAV Strijelac

22. 11. – 21. 12.

– Oženjenima opterećenja u poslu mogu narušiti odnose i zakomplicirati ili zahladiti odnos s partnerom

ZDRAVLJE

– Osjetljivi ste na promjenu temperature i na želudac.

POSAO –

Intuicija vas je već upozoravala da se dobro pripremite i maksimalno organizirate kako ništa ne biste prepustili slučaju. Ona će vam dati nužno potreban strah od neuspjeha i dozu realnosti koja vam je potrebna. Očekujte prepreke i izazove, konkurenciju, tehničke i organizacijske probleme, odsutnost suradnika u presudnim trenucima i pritisak obitelji.

LJUBAV

– Neke će obradovati trudnoća i dijete. Dani vikenda donose pomirenje svima koji su u nesuglasicama s partnerom.

ZDRAVLJE Jarac

22. 12. – 20. 1.

– Umor i pospanost “liječe” se urednim navikama.

Sadržaj

hr-hr

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281960315692938

Vecernji List