Večernji list

Tjedni horoskop

POSAO

– Ozbiljan uspjeh možete očekivati u marketingu, prodaji i tehničkim oblastima. Nova poslovna područja poput poslovanja s automobilima, sportom te vojnom i policijskom oblasti za neke od vas značit će dobar poslovni zaokret. Tražite li posao, poslušajte savjete roditelja i njihovih prijatelja.

LJUBAV

– Planirate li vjenčanje, budite spremni na odgađanje i mijenjanje datuma zbog vanjskih okolnosti ili ćete se vjenčati nekako na brzinu.

ZDRAVLJE POSAO

– Potkraj tjedna i početkom sljedećeg mijenjat će se neke poslovne okolnosti izvan vaše kontrole: propisi i zakoni, bankarske i fiskalne obveze. Zbog toga ćete morati voditi računa o odnosima s autoritetima, poreznim vlastima, inspekcijama, policijom i sudstvom.

LJUBAV Ovan

21. 3. – 20. 4. Lav

23. 7. – 22. 8.

– Želite zaboraviti sve prilike i neprilike u ljubavi i okrenuti novu stranicu. Ne tražite samo vanjski izgled, već kompletnu osobu. Nikako ne smijete propustiti prilike koje se nude.

ZDRAVLJE

– Odlično.

– Jako stabilno.

POSAO –

U prvoj polovici tjedna poduzet ćete neke mjere opreza koje će vam dosta pogodovati. Najbolji tjedan za poslove s vrijednosnicama i nekretninama. Budete li strpljivi, ustrajni i snažnog i poslovnog duha umjesto teškoća doživjeti ćete prosperitet. Važno je ne forsirati i ne brzati.

LJUBAV

– Ako ste u braku ili skladnoj ljubavnoj vezi, u dane vikenda imat ćete malu krizu. Partnerovi napadi i ljubomora mogu biti bezrazložni, ali ih nemojte olako shvatiti kako ne bi postali ozbiljan problem.

ZDRAVLJE POSAO

– Posao morate obavljati tako da vam najmanje šteti. Mladi i oni koji su tek na početku karijere dobit će veliku priliku za preuzimanje vrlo odgovornog posla i obveze koje netko drugi nije ispunio. Na velikoj ste probi i nastojte biti odgovorni prema poslu, autoritetima i prema samima sebi.

LJUBAV

– Brak će biti na prvome mjestu i onima koji su u braku i onima koji tek teže braku i obitelji – planirat ćete djecu.

ZDRAVLJE

oprez.

Bik

21. 4. – 21. 5.

– Čuvajte se ozljeda.

Djevica 23. 8. – 22. 9.

– U prehrani je nužan

POSAO –

Najpogodniji tjedan bit će svima koji rade u trgovačkom sektoru, posredništvu, medijima i intelektualnim djelatnostima poput obrazovanja. Ako studirate, morate izlaziti na ispite i bit ćete uspješni. Tražite li posao, osvrnite se na već navedene djelatnosti.

LJUBAV

– Vikend će biti nešto nemirniji u emotivnom životu oženjenih. Poslovna situacija preslikava se na brak. Uvažavanje partnerovih prijedloga i viđenja problema može ublažiti tenzije.

ZDRAVLJE

umarati.

POSAO –

Zbog dosadašnjih zalaganja u poslu povećat će vam se odgovornost, a najznačajnije je da će vam se nuditi izazovan posao. Bit ćete dio nekih poslovnih kombinacija unutar tvrtke u kojoj radite. Mogućnost nove poslovne suradnje, iako najavljivana, ipak će vas zateći nespremnima i morat ćete se brzo odlučiti prihvaćate li je ili ne.

LJUBAV Vaga

23. 9. – 22. 10.

– Osobe u braku, otputujte s partnerom u nepoznato okruženje kako bi se vratio stari ljubavni plamen u vaš odnos.

ZDRAVLJE

– Misli i osjećaji mogu vam jako povećati fizičku energiju.

POSAO

– Napredak možete ostvariti u poslovima s institucijama i medijima. Osobno ćete dati svemu snažan pečat i to će vam konačno biti i priznato. Najvažnije je da dio iz mnoštva poslova prenesete na druge, posebno onaj operativni i organizacijski dio koji nećete stizati obavljati. Konkretni financijski rezultati kretat će se pozitivnom uzlaznom linijom.

LJUBAV Blizanci 21. 5. – 21. 6. Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

– Prepustite se maštanju i sreći. Ovo je zgodno i poticajno ljubavno razdoblje kako za slobodne Ribice tako i za one koji priželjkuju tajnu ljubavnu avanturu.

ZDRAVLJE

– Nemojte se pretjerano

– Zdravi ste i snažni.

POSAO –

Energiju trebate usmjeriti u poslovne kontakte, poslovna putovanja i inicijativu, tj. nove poslovne prijedloge. Pregovori koje ste već vodili ponovno će biti aktualni, samo što će ih ovaj put inicirati poslovni partneri i dati vam pune ruke posla.

LJUBAV

– Ljubavna nastojanja i odluke bit će podržani dobrim planetima. Planirate li vjenčanje a niste sigurni kako bi taj brak izgledao, najbolje je da započnete zajedno stanovati.

ZDRAVLJE

nervozni.

POSAO

– Trebate obratiti pažnju na detalje koje ste smatrali nevažnima. Iako vam takav ritam neće sasvim odgovarati, rezultati će biti odlični. Iskoristite vikend za aktivan odmor (sport), a početak novog tjedna za postizanje kompromisa sa svima koji su u partnerskom ili kolegijalnom odnosu s vama.

LJUBAV

– Ne budite nepotrebno

– Ubrzo ćete provoditi slobodno vrijeme u čarobnom zagrljaju nove ljubavi. Planirat ćete zajedničko putovanje.

ZDRAVLJE

imunitet.

POSAO –

Poslovna putovanja potvrdit će se i opravdati novim ugovorima. Za nekoliko dana moći ćete obnoviti energiju i motivaciju za posao i mirno, gotovo rutinski raditi što najviše volite. Vaša spremnost na odricanja i odabir zasluženog puta prema uspjehu najsigurniji je način trajnog uspjeha u poslu.

– Vama koji ste u braku nedostaje neka platonska ljubav kojoj biste se samo divili, čeznuli za njom bez konkretnog odnosa. Za vas će slobodne zabave i druženja biti dovoljno, ali nove ljubavi trenutačno nema.

– Povremeno nezadovoljstvo rezultat je vaših očekivanja.

LJUBAV ZDRAVLJE Rak

22. 6. – 22. 7. Škorpion

23. 10. – 21. 11.

– Oslabljen vam je

Ribe

19. 2. – 20. 3.

Sadržaj

hr-hr

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

2021-06-11T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281981790529418

Vecernji List