Večernji list

DAJEM TI ŽIVOT

EPIZODA 31

Elena i Ernesto objasne Nicu da ga ne vole manje zato što je posvojen. Dok Elena razgovara sa psihologinjom, Ernesto kaže Nicu da mu Elena nije htjela reći istinu i da su ga njegovi biološki roditelji ostavili jer ga nisu voljeli. Rosa kaže Gini da ju je Modesto psihički i fizički zlostavljao i da je zbog toga pobjegla.

EPIZODA 32

Elena se želi rastati od Ernesta, ali je on uvjerava da neće nikada dopustiti da ga ostavi. Gina upozorava Pedra da mu neće dopustiti da viđa dijete ako se ne vjenčaju. Mónica je nezadovoljna jer je Horacio odlučio tražiti od Andree da mu vrati stvari.

EPIZODA 33

Nicolás kaže Eleni i Ernestu da ne želi upoznati biološke roditelje. Dječak ode i Elena kaže Ernestu da ona i Pedro nisu ljubavnici, ali da ga ona voli. Nelson, Ginin otac, upozori je da je neće podupirati i da ostavi Pedra da radi u miru.

EPIZODA 34

Pedro i Gina idu zajedno na ultrazvuk, ona osjeća da je on distanciran, a Pedro prizna Agustínu da nije ništa osjetio. Elena je stalno umorna pa Ernesto predlaže da posjeti liječnika. Modesto otme Rosu kako bi gledala dok tuku Samuela. Gabriela pomogne Samuelu da se vrati kući, prebijen je, ali nije teško ozlijeđen, Gina o svemu izvijesti Rosu. Domingo objesi ultrazvučnu snimku djeteta na zid, on je taj koji je uzbuđen zbog djeteta. Ester napadne Dominga da je homoseksualac

EPIZODA 35

Elenu jako pogode fotografija i poruka koje je Ernesto poslao Pedru, ona misli da Pedro ne vjeruje u njezinu ljubav. Horacio pozove Dominga da idu na stadion Azteca gledati utakmicu Américe iz lože,

Zvuč ni Zid

hr-hr

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281917366102721

Vecernji List