Večernji list

U PLAMENU

EPIZODA 14

Džemre čini prvi korak prema početku novoga života i dogovara termin u bolnici kako bi dobila potvrdu o duševnom zdravlju. Baš kad pomisli da sve ide kako treba, Čelebi skuje lukav plan kako bi spriječio Džemre da dobije slobodu. Srce Ruje, koja je izgubila vjeru u ljubav, zahvaljujući Omeru ponovno zakuca. Čiček, s Alijevim dolaskom kući, donosi odluku koja će poremetiti sve Tomrisine planove. Omer ne prestaje pomagati Džemre, a Ozan će na svojoj koži otkriti do koje je mjere Čelebi u stanju koristiti svoju moć za zlo.

EPIZODA 15

Dok Džemre čeka odluku vijeća pred koje je izašla kako bi dobila potvrdu o duševnom zdravlju, ne zna za Čelebijev plan koji će sve izvrnuti naglavce. Ozan, se zbog poreznog duga susreo s opasnošću ovrhe kuće. Nakon Omerova ranjavanja, Rujino i Omerovo srce još će se više međusobno vezati.

EPIZODA 16

Ozan, Omer, Ruja i Džemre, koji se zajedno bore protiv Čelebija, svjetlost nade pronađu u osobi od koje to nisu očekivali. Sa svim poteškoćama, Omer je nesvjestan Rujina slatkog iznenađenja za njega.

EPIZODA 17

Džemrina se loša sreća počinje okretati uz pomoć neočekivane osobe. Džemre, koja se manje boji borbe koja traje između nje i Čelebija, naporno radi kako bi stvorila budućnost za sebe i svoju kćer Guneš, Čiček, koja pokušava doći do Alija, na korak je do toga da Tomris dovede u ozbiljnu opasnost.

EPIZODA 18

Kako Ruja vrši pritisak na Omera kako bi ga natjerala da pokaže osjećaje, snaga među njima sve je jača. Vrlo pametan plan koji je pokrenuo Iskender uskoro će pasti kao bomba usred života svih, počevši od Čiček.

EPIZODA 19

Tomris je šokirana kad pred sobom ugleda Bulenta. Alija je na Čičekinu prijavu uhvatila policija. Dok Bulentovo puštanje iz zatvora u životima Tomris i Čiček odjekne kao bomba, stanje uplašenog Atlasa koji Čiček govori da ga ne ostavi duboko pogađa sve.

EPIZODA 20

Ruja odlazi u Omerov dućan i njih dvoje više ne mogu skrivati osjećaje. U romantičnom trenutku Omer poljubi Ruju.

Džemre se susretne s Čelebijevim iznenađenjem na prvom saslušanju brakorazvodne parnice.

Zvuč ni Zid

hr-hr

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281951725841089

Vecernji List