Večernji list

Tjedni horoskop

POSAO

– Ako ste u situaciji da i morate na poslu izvesti promjenu kadrova, napravite to sa što manje buke. Tjedan će biti jako dinamičan i vrlo uspješan.

LJUBAV

– Slobodni Ovnovi produbljuju novu vezu, a oni u braku obogaćuju svoje odnose s partnerom. Preporučuje se putovanje i jednima i drugima kako bi se podsjetili na početak veze.

ZDRAVLJE

– Potiče vas snažna energija koja je trenutačno u vama i daje vam novi poticaj za kretanje i bavljenje fizičkim aktivnostima.

POSAO

– Sva je odgovornost pala na vaša leđa, tako da ćete i vikendom biti zaokupljeni poslom. Zbog prezauzetosti bit ćete primorani otkazati, odnosno odgoditi službeni put ili važan sastanak.

LJUBAV

– U vašoj borbi za ljubavnim partnerom ili partnericom otkrit ćete da imate suparnika ili suparnicu, što će za Lava biti snažan ali i zanimljiv izazov. Pokažite da ste pravi Lav, pun nježnosti, romantičnosti, ali i ozbiljnosti, pa ćete polako ali sigurno osvojiti željenu osobu.

ZDRAVLJE

– Mogući su bolovi u leđima i zatiljku.

POSAO –

Prva polovica ovog tjedna nije povoljna za nove poslove ni sklapanje poslovnih ugovora Ako kupujete nekretnine , dobro provjerite vlasničke odnose papire. Ne vjerujte nikome na riječ, jer je vrlo izražena mogućnost da budete prevareni.

LJUBAV

– Slušajte što partner govori i pridržavajte se dogovorenih termina. Smatrajte malu ljubomoru kao znak ljubavi. Budite klasičan partner u ljubavi, barem ovaj tjedan, i vidjet ćete koliko ćete profitirati.

ZDRAVLJE

disanje. .

Ovan

21. 3. – 20. 4. Lav

23. 7. – 22. 8. Strijelac

22. 11. – 21. 12.

– Vježbajte jogu i

POSAO –

Nećete se puno uzbuđivati. Posvetite punu pažnju prijateljskom upozorenju.

LJUBAV

– Osobama u braku idealno je vrijeme da si priušte malo romantike, kako bi dobili snažan impuls za učvršćenje veze. Pogled pun romantike mogao bi privući osobe slične vama ili one koje znaju protumačiti promjene u vanjskom izgledu. To slobodnjacima neće nimalo smetati, ali, ostali ,pamet u glavu..

ZDRAVLJE

– Zdravlje je odlično, ali u prometu vozite polako i oprezno.

POSAO

– Financijski izdaci, koji su vas u zadnje vrijeme najviše zabrinjavali, ipak će biti znatno manji od očekivanih. To će vas ohrabriti za ulaganja u poslove koje ste zapostavljali, jer ste mislili da se od njih ne može normalno živjeti.

LJUBAV

– Na ljubavnom planu napokon osjećate potrebu za pravom osobom, koja će odgovarati vašim zahtjevima i koja će vam dati upravo ono što tražite. Punu pažnju i potpunu ljubav. Osjećaji će vas tako preplaviti i ovladati vama da ćete se možda i uplašiti. Budite optimist.

ZDRAVLJE

viroza.

POSAO

– Krajem tjedna trebate voditi više računa o pravnim poslovima, pogotovo onima koji su usko vezani za financije i novčana ulaganja. Neka vas u pravilu zastupa ženska osoba.

LJUBAV

– Ljubavni odnosi u braku malo će ohladnjeti zbog obveza i vremena koje ćete morati provoditi odvojeno. Čini se da ćete biti nepovjerljivi prema partneru sumnjajući u njegovu iskrenost. Ne dižite tenzije optuživanjem, već se pouzdajte u vlastitu intuiciju.

ZDRAVLJE Bik

21. 4. – 21. 5. Djevica 23. 8. – 22. 9.

– Moguća je prehlada ili

Jarac

22. 12. – 20. 1.

– Pripazite na leđa.

POSAO

– Zbog stalne želje za intelektualnim napredovanjem upisat ćete neki tečaj da biste stekli one vještine koje su vas privlačile godinama. Neki Blizanci bi mogli iznenaditi i svoje najbliže, prelaskom sa stalnog posla u politiku.

LJUBAV

– Dobit ćete puno ugodnih i neočekivanih poziva koji će vas učiniti sretnijima. Vrlo ste seksi i zato uživajte u svim ljepotama ovog svijeta. Nemojte to uprskati svojom sklonošću k priči i hvalisanju.

ZDRAVLJE

snice.

POSAO –

Predugo ste poslovno stagnirali, zbog vaše plahosti ili neodlučnosti. Slobodno donesite važne odluke, jer će biti prave i ne biste trebali pogriješiti.

LJUBAV Vaga

23. 9. – 22. 10.

– Planirajte susret s novom osobom, s kojom ćete otići na mjesto za koje vas vežu romantika i lijepa sjećanja. Možda ćete proslaviti objavu svoje veze i prirediti malu ceremoniju, kao dokaz ljubavi. Bračni parovi mogli bi razmišljati o obnavljanju zavjeta.

ZDRAVLJE

– Bit ćete malo nervozniji nego inače

POSAO

– Počet ćete razmišljati o ozbiljnim životnim promjenama, poput preseljenja i traženja novog posla ili većem promjenama u sadašnjem poslu.

LJUBAV Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

– Osobe u vezi, čuvajte partnera. Slobodni Vodenjaci će u ljubavi doći na svoje. Upoznat ćete dvije osobe koje će vam se svidjeti i nije nerealno da počnete paralelno i jednu i drugu vezu. Pazite da se ne otkrijete i upropastite sve. U tom slučaju postoji i mogućnost treće sreće.

ZDRAVLJE

redovito.

Blizanci 21. 5. – 21. 6.

– Pazite na grlo i gla

– Morali biste vježbati

POSAO –

Financije u poslu su dinamične i kućni budžet je dosta uređen. Možda se i preselite. Kontakti s inozemstvom bit će poticajni, pozitivni i naglašeni, a imat će i materijalnu perspektivu. Svaku poslovnu priliku trebate prihvatiti i iskoristiti najbolje što možete. Svaka će biti dragocjena za vaš budući poslovni put.

LJUBAV

– Faktor sreće je na vašoj strani. Smiješe vam se zaboravljene i nekada nedostupne ljubavi. Stalni parovi uživat će u ljepoti jednostavnosti braka.

ZDRAVLJE POSAO

– Ojačat ćete svoju poslovnupoziciju i steći ugled kakav zaslužujete. To bi moglo probuditi zavist unutar tvrtke u kojoj radite i izazvati male komplikacije. No, prijateljski razgovor uz kavu mogao bi to riješiti.

LJUBAV

– Dobro.

– Zvijezde će vam donijeti osobu poput vas, snažnu, dinamičnu i intelektualno jaku, a željnu duboke ljubavi i prave strasti. Osjetit ćete da je to ono pravo, upravo ono što vam treba, pa bi ta veza mogla biti najbolje što vam se dogodilo u zadnje vrijeme.

ZDRAVLJE

za odmor..

Ima još vremena da dobro posložite poslove i planove, prije svega u svojoj glavi. Budete li prisiljeni raditi brzo, nastojat ćete probleme odgađati. Na poslu ste samo tijelom prisutni, a mašta i misli će vam biti negdje daleko. Jedino će Ribe biti kreativne u poslovima vezanima za kulturu, dizajn, film ili promidžbu.

POSAO – LJUBAV

– Vi koji ste u bračnim vodama uspjet ćete ostvariti odnos po vlastitoj mjeri. Dokazat ćete da ste drukčiji od ostalih. Slobodne Ribe će i dalje željeti takve biti i zato će im biti malo teže.

ZDRAVLJE Rak

22. 6. – 22. 7. Škorpion

23. 10. – 21. 11.

– Nađite malo vremena.

Ribe

19. 2. – 20. 3.

– Redovito se odmarajte.

Zvuč ni Zid

hr-hr

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

2021-07-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281968905710273

Vecernji List