Večernji list

KUZGUN

NOVA TV

EPIZODA 10

Kuzgunova glad za osvetom u svojoj je kritičnoj fazi. S ciljem da je utaži, spreman je i umrijeti. Kuzgun dolazi po ozlijeđenog Rifata i brzo napušta mjesto događaja. Međutim, za sobom su ostavili ključni dokaz i svjedoka. Bora ubrzo saznaje da je Šeref upucan. Dila je protiv svoje volje dovedena u restoran gdje je i čula tu vijest.

EPIZODA 11

Unatoč tome što joj se njegovo ponašanje ne sviđa, Dila ne ostavlja Boru na miru. Kartal je saznao da je Kuzgun njegov brat te ga počinje pratiti. Merjem svjedoči ovom trenutku i u tajnosti promatra Kuzgunovu reakciju. Kumru također dolazi do Kuzguna i pita ga je li bio umiješan u podmetanje požara u radionici. Njegov odgovor šokirao je Kumru.

EPIZODA 12

Dila i Merjem također će se suočiti nakon puno godina. Dila je Kuzgunu za rođendan priredila iznenađenje. Dani u kojima proživljavaju ljubav ispunjeni su iznenađenjima i romantikom. Dila Kuzgunu izjavljuje ljubav. Međutim, ti će dani završiti za njih na posve neočekivani način. S druge strane, Bora pomno ispituje svaki detalj u vezi s ubojstvom svoga oca i nastavlja tragati za počiniteljem.

EPIZODA 13

Rat je u tijeku, a u taj će se rat neminovno uključiti i Kuzguna koji polako, ali sigurno, povodi svoj osvetnički plan. Počinje veliki sukob Kuzguna i Bore kada Bora sazna da mu je Kuzgun ubio oca. Nitko više nije siguran. Bora vuče prvi potez i podmuklo suočava Kuzguna s Dilom koju je Bora angažirao kao odvjetnicu. Kuzgun naslućuje Borin plan i odlučuje se na riskantan potez.

EPIZODA 14

Bora novim potezom riskira slobodu i kreće u posao s Rıfatom. Kuzgun odlazi Rıfatu i daje mu vrlo atraktivnu ponudu kako bi Boru držao pod kontrolom. Bora kreće u napad i postavlja zamku za Meryjem i Kuzguna.

Bora na prevaru otima Merjem. Njezin život ovisi o kritičnoj odluci koju će Kuzgun morati donijeti.

Tjedan Tv

hr-hr

2022-06-24T07:00:00.0000000Z

2022-06-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282303913814055

Vecernji List