Večernji list

UZBUDLJIVO LJETO NA FOX Crime i FOX Life

SJAJAN IZBOR SERIJA NA FOX CRIME I FOX LIFE KANALU PRIKOVAT ĆE UZ TV EKRANE LJUBITELJE KVALITETNIH I NAGRAĐIVANIH SERIJA

Sadržaj nastao u suradnji s Fox

DETEKTIVI IZ CHELSEJA

I ovoga petka u 22 sata na FOX Crime kanalu pratite kako detektivski dvojac Max Arnold ( Adrian Scarborough) i Priyom Shamsie ( Sonita Henry) rješava misterizona ubojstva u prekrasnoj, ali kriminalom opterećenoj četvrti, londonskoj Chelsea.

Max živi sam daleko od gradskog blještavila, u trošnoj kućici na splavu. S partnericom Priyom otkrivaja mračne svjetove čuvenog londonskog kvarta, ne libeći se pred lice pravde privesti i najistaknutije članove društva.

Detektivi iz Chelseja hvaljena je kriminalistička serija, u prvoj sezoni ima četiri nastavka, a petkom se prikazuju epizode nove sezone.

ČIKAŠKA HITNA

U finalu napete medicinske drame “Čikaška hitna” - čiju petu sezonu gledajte na FOX Life kanalu - dr. Will Halstead ( Nick Gehlfuss) zaprosio je Natalie Manning ( Torrey DeVitto) i doznajte hoće li se njih dvoje ikada uspjeti uspjeti.

Ove sezone hitna dobiva nove stažiste i najsuvremeniju hibridnu dvoranu za operacije, istodobno se boreći sa svakodnevnim problemima.

Novi nastavci “Čikaške hitne” na FOX Lifeu emitiraju se svaki dan od ponedjeljka do petka, u 23.55 sati.

Nova sezona hit serije | Čikaška hitna | FOX Life

DOBRA BORBA

Na FOX Life kanalu od četvrtka 30. lipnja u 22.55 gledajte petu sezonu popularne dramske serije “Dobra borba”. Diane ( Christine Baranski) pita se je li prikladno da pomaže voditi afroameričku odvjetničku tvrtku s Liz ( Audra McDonald) nakon što je tvrtka izgubila dvije vrhunske odvjetnice. U međuvremenu Marissa ( Sarah Steele) i odvjetnička tvrtka doživljavaju komplikacije s Halom Wacknerom ( Mandy Patinkin) koji odluči otvoriti vlastitu sudnicu u stražnjem dijelu fotokopirnice.

“Dobra borba” prikazivat će se od ponedjeljka do petka, u 22.55 sati.

FOX Life | Dobra borba

DOBRI DOKTOR

Može li liječnik dobro obavljati svoj posao ako ne razumije najjednostavnije ljudske emocije i ljudsko ponašanje? Odgovor na to pitanje dat će vam serija “Dobri doktor” i mladi autistični kirurg Shaun Murphy ( Freddie Highmore) koji je iz malog grada Caspera u Wyomingu preselio u Kaliforniju kako bi radio u prestižnoj bolnici San Jose St. Bonaventure Hospital.

Drugu sezonu serije pratite od ponedjeljka do petka u 22.55 sati na FOX Life kanalu.

Ne propustite novu seriju | Dobri doktor | FOX Life

Living

hr-hr

2022-07-01T07:00:00.0000000Z

2022-07-01T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282222309449530

Vecernji List