Večernji list

AKO ME OSTAVIŠ

EPIZODA 10

Julieta zna da ako Alicia izbaci Sergija iz kuće, on će sigurno doći k njoj. Eva kaže Gonzalu, Yuri i Mirandi da ako žele očev povratak kući, moraju uvjeriti mamu u to. Sergio je siguran da ako razgovara s novinarom koji je objavio vijest o njegovoj vezi s Julietom, on će mu odati tko mu je bio izvor.

EPIZODA 11

Sergio izjavi pred TV kamerama da Julieta i on nisu ljubavnici. Kaže da je to izmišljotina nekoga novinara koji ga blati zbog nekih svojih mračnih interesa. Zarekne se da neće dopustiti da mu unište ugled. Pred TV kamerama također kaže da voli Aliciju i svoju obitelj. Ujedno traži da novinari poštuju njegovu kolegicu Julietu Lugo. Prudencia i njezin sin Lucas gledaju Sergija u TV emisiji. Lucas kaže da je Sergio kukavica i da jedino zna lagati. Prudencia kaže sinu Lucasu da ne bi trebao mrziti oca. On uzvrati da mu Sergio nikad nije bio kao pravi otac. Zarekne se da neće stati dok ne bude živio jednako kao njegova polubraća, Sergiova djeca iz braka s Alicijom.

EPIZODA 12

Eva kaže Julieti da je sama odala ljubavnu vezu sa Sergiom jer joj je odgovaralo da nastane skandal. Upozori je da se udalji od Sergiove obitelji, inače će se ona upetljati i udaljiti je. Carlota kaže Aliciji da potraži posao kako bi se bavila nečime jer njezin život ne smiju biti samo djeca.

EPIZODA 13

Alicia vodi Lunu u Zakladu Carranza i zamoli Lucasa da joj da stipendiju. On je odbije jer je istekao rok za prijave. Alicia mu kaže da će odsada ona voditi Zakladu. Martín kaže Diablu da se ne brine jer je Alicia ionako njegova zabranjena ljubav. Lucas kaže Sergiju da je Alicia bila u Zakladi i da će dolaziti svaki dan, a on je ne želi viđati ondje.

Living

hr-hr

2022-07-01T07:00:00.0000000Z

2022-07-01T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282265259122490

Vecernji List