Večernji list

MIRIŠE NA LJUBAV

EPIZODA 42

Fifi sazna što Erdem namjerava. Pırıl konačno pruža podršku Enginu. Alptekin objašnjava što se Serkanu dogodilo u prošlosti, a Serkan je ljutit jer je sastanak održan u njegovom odsustvu.

EPIZODA 43

Eda i Serkan otvoreno razgovaraju o prošlosti. Serkan govori Enginu o Edinom životu. Efe poziva Edu na brunch, a Engin vodi Pırıla na kuglanje. Aydan pokušava Alptekinov život dovesti u red.

EPIZODA 44

Serkan učini nešto užasno, što zabrine njegovu majku. Ceren se naljuti na Ferit, no odmah požali zbog svojeg ponašanja. Selin i Eda se zajedno zabavljaju.

EPIZODA 45

Efe kaže nešto važno na brunchu zbog čega se Eda i Serkan posvađaju te Serkan izgovori nešto što će nju jako razočarati. Eda pretražuje Ayferin telefon i otkrije nešto šokantno.

EPIZODA 46

Efe ima ponudu za Edu. U tvrtki odluče testirati drugačiji pristup. Fifi želi razgovarati s Erdemom. Alptekin posjećuje Ayfer jer joj mora nešto bitno reći.

EPIZODA 47

Eda i Serkan pokušavaju nastaviti dalje sa svojim životima, ali moraju zajedno na prezentaciju. Eda i Ayfer otvoreno razgovaraju i ona učini nešto neočekivano.

EPIZODA 48

Edi se dogodi nešto loše zbog čega ne smije zaspati pa je Serkan mora držati budnom.

EPIZODA 49

Serkan objašnjava zašto ne vjeruje Efeu.

Fifi priča s Ayfer i daje joj dobru ideju za cvjećarnicu. Efeu je muka od napete atmosfere u tvrtki i ima ideju kako riješiti problem.

Alptekin nalazi izliku da vidi sina.

EPIZODA 50

Djevojke izlaze proslaviti Pırılin rođendan dok dečki provode večer igrajući videoigrice. Alptekin i Aydan su shrvani zbog Serkana pa Aydan odluči posjetiti terapeuta.

EPIZODA 51

Aydan želi razgovarati s Edom o njezinom stanju. Eda prisluškuje Aydan i Serkana. Ayfer ima neke sumnje u Edu. Efeovi prijatelji sa sveučilišta posjećuju tvrtku.

Miriše Na Ljubav

hr-hr

2022-08-05T07:00:00.0000000Z

2022-08-05T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282364043441102

Vecernji List