Večernji list

KUMOVI

EPIZODA 113

Ministar je razočaran Valentinom koja pokuša od njega ukrasti Jankovo priznanje. Valentina želi reći istinu policiji, ali ministar manipulira njome. Valentini pod stresom opet postaje slabo pa je ministar vodi u ordinaciju. Martin se po gostioni hvali novim poslom na pumpi, a Anđela savjetuje Lucu o ljubavnom životu.

EPIZODA 114

Luce otkrije Valentini njezinu dijagnozu. Valentina želi dobiti podršku od Janka, no on se ne ponese najbolje što razočara Valentinu. Vijest o Valentininu stanju širi se mjestom, a ministar iskali bijes na Aljoši. Zlatan dolazi Stipanu u potrazi za odgovorima oko Jankove uloge u Mirjaninu ranjavanju.

EPIZODA 115

Mirjana napada Gotovce i Stipana jer su znali da ju je Valentina ustrijelila, a šutjeli su. U Valentini istovremeno raste krivnja i strah pa dolazi razgovarati s Mirjanom, a tamo je dočeka policija koju je pozvao Zlatan. Ivka je zabrinuta da je Danica sve bliže njenoj obitelji.

EPIZODA 116

Janko i Valentina strepe vezano za njezinu trudnoću i njihovu zajedničku budućnost. Valentinu brine hoće li Janko biti dobar partner i otac. O istom pitanju debatiraju i Aljoša i Vesna s Jankom. Lara se osjeti zanemarenom jer je Janko u središtu pozornosti.

EPIZODA 117

Stipan se priprema za veliko slavlje dok Ivka baš i nije oduševljena. Stipan pokušava zbližiti Janka i Zlatana koje šalje po janjca dok on odlazi pozvati Danicu na zabavu. Danica u prvi tren odbija njegov poziv, ali ipak pristaje zbog Valentine. Vinko se pokušava pomiriti s Jadrankom, a Ivka želi napakostiti Stipanu i Danici te nagovara Peru da nacrta obiteljsko stablo. Josip ima grižnju savjesti zbog posla sa Soldom. Janko je pod većim pritiskom zbog Valentinine trudnoće.

Nova Tv

hr-hr

2022-09-23T07:00:00.0000000Z

2022-09-23T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282235194523457

Vecernji List