Večernji list

Brak koji traje već 23 godine

Bila je to 1997. godina. Jedan je slavni nogometaš jedva nabavio broj tada još slavnije članice grupe Spice Girls. David je Victoriju ugledao na televiziji i bila je to ljubav na prvi pogled, već je tada suigračima rekao kako će baš on jednog dana oženiti najprivlačniju Spajsicu. I zato nije ni čudno da je u strahu da ne izgubi njen broj telefona, a bilo je to prije vremena društvenih mreža u kojem su nam gotovo svi dostupni na klik mišem, najvažniji podatak zapisao na avionsku kartu, preciznije na kartu za ukrcaj u avion. Legenda kaže da David Beckham još uvijek čuva tu kartu i taj broj.

I tom braku nogometaša i pjevačice mnogi su previđali kratak rok trajanja, ali iza Victorije i Beckhama danas su 23 godine braka i četvero djece - sinovi: Brooklyn, Romeo i Cruz, te najmlađa i mezimica obitelji - kći Harper. Kao i u svakoj drugoj, bilo je i u njihovoj priči svega, no ostali su zajedno, a sudeći po načinu na koji su prošlo ljeto proslavili godišnjicu, ali i načinu na koji funkcioniraju, očito im veza spada među najstabilnije u svijetu bogatih i slavnih.

No, prije Davida i prije slave Victoria je bila zaručena. Njen odabranik bio je Mark Wood čije je prezime koristila na prvim nastupima s grupom kada se predstavljala kao Victoria Adams Wood, iako nisu bili vjenčani. Toj je vezi presudila njena slava, a tabloidi su zabilježili i činjenicu da, kada ga je ostavila, Victoria Marcu nije vratila zaručnički prsten.

Dizajn

hr-hr

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282145000368019

Vecernji List