Večernji list

SUTKINJA CARMICHAEL

EPIZODA 1

U svom prvom slučaju sutkinja Lola Carmichael (Simone Missick) nije prihvatila nagodbu braniteljice Emily Lopez, koja je tvrdila da je okrivljena policajka Jackie Leyland namjestila otmicu Daphne Rivas, i to pod pritiskom svog nadređenog.

EPIZODA 2

Agent Ureda za imigracije i carinu ilegalno ulazi u sudnicu kako bi uhitio optuženika, i zbog toga dolazi do sukoba između suda i vlade oko statusa Kalifornije kao utočišta za nedokumentirane imigrante.

EPIZODA 3

Carmichael ima neobičan slučaj. Naime, igračica Janny Cartwright optužuje svoju prijateljicu za hakiranje online igre Skyrise i “ubojstvo” njezina avatara Errka. Kako bi olakšala svjedočenje, Carmichael dopušta Cartwrightu da svjedoči dok je u ulozi Errka, zbog čega tužiteljstvo prijeti da će podnijeti tužbu protiv sutkinje.

EPIZODA 4

Emily dobiva dopuštenje od Carmichael da porotnici svjedoče rekreaciji mjesta zločina koja uključuje njezinog klijenta, Dylana Franka, optuženog za sudjelovanje u pucnjavi. Čini se da sve ide po planu, no policija prijavljuje pravu pucnjavu na tom području, pa se sud mora skloniti. Zbog toga se Carmichael Lola boji da će njezina odluka dovesti do pristrane presude i inzistira na osobnom susretu sa svakim porotnikom.

EPIZODA 5

Na sudu je sve spremno za Dan vjenčanja, kada se svatko može vjenčati besplatno.

EPIZODA 6

Na suđenju slavnoj osobi sutkinja se sukobljava s odvjetnikom Pryceom, odvjetnikom koji je spreman na najprljaviji trik kako bi pobijedio.

EPIZODA 7

Manji potres zatresao je zgradu suda. Sutkinja otkriva da njezina majka aktivistica, Roxy, svjedoči u korist Jaxa, nebinarnog mladog beskućnika koji optužen za podmetanje požara.

EPIZODA 8

Luke prati Marka dok ovaj putuje u Las Vegas po svjedoka uhićenog zbog napada na policajca.

Rtl

hr-hr

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282269554419603

Vecernji List