Večernji list

KUMOVI

EPIZODA 163

Nakon neprospavane noći Matija dolazi k Martinu i traži od njega da je prestane ucjenjivati. Ona je ta koja će odlučiti kada i kome će reći za dijete. No, netko čuje njihovu raspravu te sazna Matijinu tajnu. Zvone je ustrajan u svojoj želji da izgubi izbore. Obraća se mještanima izravno im govoreći kako ih je varao.

EPIZODA 164

Zvone se nada da će izgubiti izbore i podsjeća članove obitelji da ne glasaju za njega. Anđela odvlači Martina u crkvu kako bi se pomolila za njega, ali se ugodno iznenadi kad se on sam pomoli za svoje dijete i prvi put Anđeli zazvuči odrasliji. Milica i Marko Šank su zabrinuti jer se Zvone čini kao da se pomirio sa sudbinom, strepe da uopće nije glasovao za sebe. Janko odlazi glasovati s Larom i tamo sreće Zlatana, Vedranu i Lucu. Između Janka i Zlatana odmah krenu tenzije i dolazi do tučnjave nakon koje Zvone ponovno ima šanse.

EPIZODA 165

Bliži se objavljivanje rezultata izbora. Zvone je u strahu i moli Boga da ne pobijedi dok se Zlatan nada pobjedi, a Janku je dosta sramoćenja. Zlatanu i Vedrani je neugodno nakon poljupca. Pokušavaju se izbjegavati, ali očito je da se među njima događa kemija. Martin doživi nesreću na radu tijekom prvog dana probnog roka. Vinko ga miče s gradilišta i zapošljava ga kao kuhara za radnike. Stipan se vraća s posla i sreće Danicu koja mu otkriva da se bliži Aljošino suđenje. Dida uzima kutiju u kojoj je projektna dokumentacija u vezi hidrolelektrane.

EPIZODA 166

Nakon što Stipan uhvati Ivku sa slikom Matijinog ultrazvuka, ona mu laže čije je dijete. Stipan je zatečen viješću, ali na prvu povjeruje. Kad Matija sazna za novi razvoj događaja, odluči reći Stipanu istinu, no Ivka je zaključa u sobu. Nakon što uspije izaći, uz pomoć Lare i Martina, Matija se suočava sa Stipanom, prizna mu da je trudna s Akrapom, da nosi curicu te je spremna otići od kuće. Nakon Daničinog odlaska i upozorenja da će se Aljoša teško izvući bez zatvorske kazne, Vesna je utučena i Aljoša je pokušava ohrabriti. Sve ih zatekne Pere s viješću da je Matija trudna s Akrapom.

EPIZODA 167

Zvone se boji da će ga Luce izdati i reći svima za hidroelektranu. Anđela ga šalje da s njom porazgovara, ali Luce je već otišla iz kuće. Luce na ulici slučajno sretne Janka i ispriča mu se, iako Janko ne shvaća zašto. Dolazi doma i govori Zvoni da će ili on reći mještanima ili će ona. Zvone je moli da to ne čini, jer će ga ministar strpati u zatvor. Luce je rastrgana i ne zna što učiniti. Ljutiti Stipan, nakon što se nađe s Danicom i moli je da pomogne Aljoši oko suđenja, odlazi u općinu i traži Zvonu da se odrekne djeteta.

Nova Tv

hr-hr

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

2022-12-02T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282286734288787

Vecernji List