Večernji list

Svoje životno svjedočanstvo darujem čitateljima

Gospođa Desanka Lončar iz Gačeša Sela kod Vojnića za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije čula je od kćeri. Putujući preko Zagreba na Autobusnom kolodvoru njena je kći čula kako ljudi hvale ovaj ljekoviti biljni pripravak, zainteresirala se i pitala može li dobiti kontakt, te zamolila svoju majku, gospođu Desanku da naruči njoj i sebi.

- Odmah sam drugi dan nazvala i gospodin Andrija mi je poslao mast. Sad je i mlađa kći tražila da joj naručim, jer nije mogla doći, pa je po kumu poslala novac da i njoj kupim. Svima govorim da slobodno naruče. Evo, bio je i susjed, a on će i drugima reći, jer smo se uvjerili da Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije otklanja bolove i pomaže – kaže gospođa Desanka.

- Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije jako mi je pomogla. Već kod prvog mazanja bilo mi je jako dobro, pa sam nastavila i više nemam problema – objašnjava. Koljeno me je jako boljelo, primala sam injekcije, blokade, to je također pomoglo, ali za kratko i bolovi opet počnu. Kupovala sam razne kreme, ali nijedna mi nije pomogla kao Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka. Ona mi je jako pomogla. Ne samo za koljeno nego i iznad pete, onu kao žilu (Ahilova tetiva) koja me isto boli, pa vjerujem da će mi isto pomoći. Sad sam počela i muža mazati, pa ćemo vidjeti, mislim da će pomoći i njemu. Kad ga mažem, osjetim da mu je na jednom mjestu toplo, kao da se grije, pa ćemo vidjeti, jer meni je jako pomoglo.

Gospođa Dušanka dodaje: - Čak sam šepala, pa su me pitali što mi je, a ja kažem da me boli koljeno. Sad kad vide da hodam i da me koljeno više ne boli, pitaju što sam učinila. Ja onda samo pokažem Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i kažem: „Pogledajte što je to i naručite si, vidjet ćete da bolova više nema.“Tko god pita kako sam se izliječila, rekla sam da je to Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije. Svima dam broj ili slikam kutiju s masti da si i oni mogu naručiti i da si pomognu. Potrošili smo jednu kutiju, jednu imam i još sam jednu naručila, a ako bude trebalo još, naručit ćemo. I svima ću dalje govoriti što je prava mast.

News

hr-hr

2023-02-03T08:00:00.0000000Z

2023-02-03T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281487870496350

Vecernji List