Večernji list

SNAGA OBITELJI

EPIZODA 191

Šengul je jako ljuta zbog Omerova poteza, pa bira različite puteve da napakosti braći Eren. Dok su Asije i Doruk zasukali rukave kako bi organizirali zabavu za kraj godine koja se održava u Koledžu Ataman, Ajbikina ljutnja prema Asije i ostalima je, kako dan prolazi, sve veća. Nebahat i Ajla traže način da dođu do dokumenata koje Akif čuva u svom sefu.

EPIZODA 192

Tučnjava koja se dogodi na školskoj proslavi u svima izazove užas. Veliko iznenađenje očekuje braću Eren. Dok su svi napeti zbog Ajbikina ranjavanja, Šengul je bijesna na Asije i ostale. Dok se kod Orhana i Gonul odvijaju važni koraci, uzbuđenje zbog svjedodžbi u Koledžu Ataman sa sobom nosi i tugu rastanka. Kod Akifa sve ispadne drukčije od onoga što je očekivao, a zadnji potez tete Sevgi veliki je šok za sve.

EPIZODA 193

Dok braća Eren uživaju u svom bogatom životu, Akif, koji je ostao bez ijednog novčića, raznim lukavostima traži načine da vrati svoju staru moć. Uzbuđenje zbog novog semestra na koledžu Ataman s novim učenicima koji dolaze u školu samo raste. To što je Omer bez znanja braće ušao u poslovnu suradnju i njegov oholi stav uzrokuju njegov sukob s Asije.

EPIZODA 194

Obračun koji se odvije na proslavi organiziranoj u konaku braće Eren završava na posve neočekivan način. Berk saznaje istinu o smrti svog oca pa se udaljava od Doruka, a njegov bijes sve više raste. Asije, koja ne zna što će nakon što je napustila konak, pomoć stiže iz sasvim neočekivanog smjera.

EPIZODA 195

Braća Eren, čiji se snovi povratkom obitelji Jilmaz u konak još jedanput ruše, vraćaju se svom starom životu u neimaštini. Dok Akif nastavlja tražiti osobu koja bi s njim ušla u partnerstvo, Sarpov i Jasminin upis na koledž Ataman donosi nove napetosti. Na uzbudljivom turniru koji se održava u školi među djecom vlada velika konkurencija.

Nova Tv

hr-hr

2023-02-03T08:00:00.0000000Z

2023-02-03T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282651806633566

Vecernji List