Večernji list

SPECIJALIZANT

EPIZODA 15

Otvara se novi centar za neurokirurgiju iako se liječnici moraju nositi s raznim tehničkim problemima. Jedna od prvih pacijentica je Lucy, Anniena usvojena kći, stare Nicine pacijentice. Lucyina tjelesna temperatura drastično poraste tijekom operacije.

EPIZODA 16

Devon liječi poznatu stilisticu za koju se otkrije da je jela vlastitu kosu, a zbog nje Devon kasni na bal na kojem je Nadinina pratnja. Na balu otac Nadine govori da se mora vratiti kući kako bi preuzela svoje kraljevske dužnost.

EPIZODA 17

Nastupajući u showu, Joseph, imitator Dolly Parton, sruši se na pozornici. Njegovo zdravstveno stanje zahtijeva operaciju koja bi mu mogla onemogućiti pjevanje.

EPIZODA 18

Dawn Long, pacijentica koja je bila podvrgnuta jednoj od najkompliciranijih operacija u povijest bolnice, vraća se u Chastain nakon što joj je pozlilo.

EPIZODA 19

Cain i Kim pokušavaju obuzdati onečišćenje i širenje gljivice candida auris, dok istovremeno prikrivaju problem. Pacijentica Conrada i Devona, medicinska tehničarka Sophia, bila je možda izložena gljivici, pa Cain diskretno traži Ezrinu pomoć kako bi je liječio.

EPIZODA 20

AJ i Mina liječe Miguela, plesača salse kojem je zatajilo srce.

Iako je liječenje uspješno, on odlučuje prekinuti karijeru.

Nic liječi Justine, pacijenticu koja je razvila infekciju mozga zbog oštećenog zuba.

S4 EPIZODA 1

Tijekom pandemije koronavirusa doktori i medicinsko osoblje zatrpani su pacijentima, dok pokušavaju zaštititi svoje obitelji. Cain, istovremeno, operira elektivne slučajeve.

S4EPIZODA 2

Logan Kim dobije otkaz zbog neovlaštenog korištenja sredstava tijekom pandemije, ali prije odlaska upozorava Conrada da će stvari u bolnici postati još gore.

S4EPIZODA 3

Dok je spašavao mladu ženu na mjestu velike nesreće, Caina udari vozilo hitne pomoći.

S4EPIZODA 4

Conrad, Nic i Devon liječe mladu Trinity, koja ima zbunjujuće simptome i potrebu da pobjegne od svoje majke.

Specijalizant Rtl

hr-hr

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282595972158987

Vecernji List