Večernji list

KUMOVI

EPIZODA 34

Jadranka se naljuti na Vinka kad sazna da su Aljoša i on prodali Radetiću gorivo. Proziva ga švercerom pa čak i vraća novac koji joj je Vesna dala za plaćanje kazne. Švercom goriva bave se i Martin i Josip koji ga prodaju u kanistrima ispod štanda s povrćem s Antina OPG-a. Vijest se brzo širi mjestom, a dolazi i do policije..

EPIZODA 35

Vinko i Aljoša su optuženi zbog malverzacija na pumpi. Jadranka je izvan sebe od brige i odlazi do Zvone te traži od njega da sve prizna kako bi pustili Vinka. Kad Vesna sazna da je Aljoša priveden, sjeti se stare traume Aljošinog privođenja u Zagrebu i u panici odlazi na policiju nudeći bilo kakvu kauciju samo da ga puste pa Aljoša shvati da je Vesna dobila novac od Jagode i tajila to pa se ponovno naljuti na nju.

EPIZODA 36

Stipan se vraća u Zaglave i nalazi se sa Zvonom ne bi li se upoznao sa svime što se dogodilo dok ga nije bilo. Nalazi zatvorenu pumpu i odlazi postrojiti sinove. Razočaran u njihovo ponašanje, odlazi po kćer Šimu i odvodi je na razgovor nasamo kako bi konačno razriješili sukob. Milica je i dalje fascinirana Šimom, pokušava postati prisnija s njom. Njezin trud oko revizorice dovede je do neočekivanog saznanja.

EPIZODA 37

Vinko i Aljoša puštaju spornu snimku Stipanu. Stipan je u nevjerici zbog onoga što čuje, ali ipak ne okrivljuje odmah Šimu koja odlazi iz restorana, u nevolji pred braćom. Vesna, Jadranka i Milica ne miruju, nego odlaze u gostionu konfrontirati Šimu. Kad shvate da je nema, Milica predloži da joj pretraže sobu. Šima konfrontira Zlatana, no Vedrana ga obrani. Zlatan, sretan što se Vedrana zauzela za njega, pomiri se s njom.

Nova Tv

hr-hr

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

2023-03-24T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282621741962763

Vecernji List