Večernji list

OSUMNJIČENI

EPIZODA7

Root stiže u posjet Fuscu da mu pokaže način na koji se može izvući iz trenutne situacije. Stroj je napravio za njega i njegovog sina nove dokumente i osobne iskaznice. Stroj otkriva da Samaritan koristi frekvencije radiovalova kako bi komunicirao sa svojim operativcima.

EPIZODA 8

Reese i Finch su zarobljeni u bolnici u kojoj Samaritanac želi osloboditi virus. Virus je kombinacija ptičje gripe i ljudske gripe, sintetizirani, supermoćni soj.

EPIZODA 9

Kriminalac The Voice se ponovno pojavljuje i Finch se obraća Eliasu za pomoć. Nakon planiranog bijega iz zatvora Templarios bande, Reese i Fusco ostaju zaglavljeni u postaji.

EPIZODA 10

Finchev broj se pojavi kada mu je tajni identitet ugrožen. Zbog podsvjesne pogreške, Samaritan šalje operativaca na njega. Tim bježi, a samaritanski agenti ih slijede.

EPIZODA 11

Reese i Fusco ponovno se susreću sa Shaw i putuju u Washington, kako bi zaštitili svoj najnoviji broj, predsjednika SAD-a. Predsjednika namjerava ubiti domaća teroristička skupina koja se protivi njegovim programima nadzora.

EPIZODA 12

Fusco dozna da je policija pronašla tijela nestalih osoba u tunelu. Fusca otima agent LeRoux. Finch priprema postaviti računalni virus (ice-9.exe), no oklijeva jer će virus uništiti i Stroj, koji mu pokazuje niz simulacija onoga što bi se dogodilo svakom od članova tima da Stroj nikada nije postojao.

EPIZODA 13

Virus Ice-9 imati katastrofalne posljedice u svijetu. Samaritan je kopiju sebe učitao na servere Federalnih rezervi. Reese i Finch tamo zaraze Samaritanove servere virusom, ali Samaritan prenosi sažetu verziju sebe na satelit.

Osumnjičeni Rtl

hr-hr

2023-06-02T07:00:00.0000000Z

2023-06-02T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282179360468991

Vecernji List