Večernji list

ZLATNI KAVEZ

EPIZODA 6

Nakon što mu se cijeli život okrenuo naglavačke, Ferit se mora suočiti s još jednom novom situacijom. Naime, kako bi dokazao djedu da je ozbiljno shvatio obiteljski život, trudi se naviknuti na novo radno mjesto. Iza zatvorenih vrata ne mari za djedove savjete i dalje se svađa sa Sejran. Lukavi Kazim dolazi u Istanbul.

EPIZODA 7

Mnogo je neriješenih računa koje će pokušati staviti pod svoju kontrolu i prvi mu je potez stoga posjet Halis-agi. Sejran s vremenom uči navike obitelji Korhan i nehotice svjedoči ljubavnim događajima koji se tajno odvijaju između Ifakat i Orhana.

EPIZODA 8

Asumanina operacija okuplja obitelj Korhan kako bi joj pružili potporu, prvenstveno Fuat. Sejran se u neočekivanom trenutku susreće s iznenađenjem. Ferit sazna da je Jusuf Sejranin bivši dragi i naljuti se te svojom reakcijom svima pokvari okupljanje.

EPIZODA 9

Jusuf pak i dalje inzistira na razgovoru sa Sejran koju još uvijek nije prebolio. Kad Sejran kaže da mora razgovarati sa Sunom da joj objasni situaciju, Ferit se pobrine da sestre ostanu nasamo. Najnovije događaje koje si moraju prepričati, nijednu ne ostavi ravnodušnom.

EPIZODA 10

Na Gulgunin poziv cijela obitelj, uključujući Kazima, dolazi u posjet ponosnim Korhanima. Njihov posjet otvori vrata mnogim kaotičnim događajima koji će uslijediti. U žaru emocija, Ferit se ne libi izreći najgore stvari Jusufu u lice. No ni to ga ne smiri, a zbog svega najviše pati Sejran.

Nova Tv

hr-hr

2023-06-02T07:00:00.0000000Z

2023-06-02T07:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/282187950403583

Vecernji List