Večernji list

Monacova utakmica istine s vodećim Lilleom

Nimes - Montpellier . Rennes - Strasbourg Lorient - Nice . . . . . Dijon - Bordeaux . . . Lens - Metz . . . . . . Monaco-Lille . . . . PSG-Nantes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Na Poljudu se nakon tri uzastopne pobjede lakše diše. Hajduk je napokon bliže vrhu nego dnu ljestvice i s puno samopouzdanja odlazi u Goricu, na teren na kojem nikada nije slavio i u goste momčadi koja ga je pobijedila u posljednja tri međusobna susreta. Gorica rijetko kod kuće prepušta bodove gostima, a to bi se trebalo potvrditi i u ovom kolu. Osijeku nakon boda u susretu s Goricom u prošlom kolu odgovara samo pobjeda na Šubićevcu. No to je lakše reći nego učiniti. Šibenik je u maloj krizi, sa samo dva osvojena boda u posljednje četiri utakmice, no više je puta ove sezone pokazao da može srušiti favorite.

Ligue 1 dugo nije bila dramatičnija. Deset kola prije kraja, na vrhu ljestvice su unutar tri boda tri momčadi, a ni Monaco nije daleko. Sve je u rukama upravo momčadi Nike Kovača. Vodeći Lille, naime, gostuje u Kneževini, na terenu na kojem iznimno rijetko osvaja bodove, a Monaco ne prepušta gostima puno. Za Monaco je to utakmica istine, u slučaju trijumfa šampionski snovi u Kneževini bi se rasplamsali, no Lille ima najčvršću obranu u ligi koja je u zadnjih šest utakmica čak četiri puta sačuvala svoju mrežu.

OREŠČANIN NEMA TU NIŠTA POSEBNO, UTAKMICA KAO I SVAKA DRUGA, KAŽE BIVŠI TRENER HAJDUKA, A DANAS GORICE

SEMAFOR

hr-hr

2021-03-13T08:00:00.0000000Z

2021-03-13T08:00:00.0000000Z

https://vecernjilist.pressreader.com/article/281994675243383

Vecernji List